Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A Ti környezetetekben van...

A Ti környezetetekben van ilyen ügyes anyuka?

Figyelt kérdés

Aki nagyrészt egyedül (kevés nagyszülői segítséggel, férj sokat dolgozik) vezet nagy háztartást (120 négyzetméteres kertes ház), főz, bevásárol, takarít, plusz két gyerek.

Szép az otthona, rendezettek a gyerekek, az anyuka is ad magára, kiegyensúlyozott, boldog anyuka. Van hobbija, sportol. Nemcsak anyuka, hanem jó társ (törődik a férjével), ügyes háztartásbeli, csinos nő és időnként szervez a családnak kirándulást, kikapcsolódást, élményt.

Nekem 2 hónapos és egy 3 éves ovisom van, ilyen szeretnék lenni, de nem igazán van a környezetemben "példakép". Mivel én ebbe nem jöttem még bele teljesen, ezért nem tudom, hogy én állítottam-e magam elé túl nagy célt, vagy simán megugorható.

Nem mindent hibátlanul, koszmentesen és problémamentesen képzelek el. De a fentieket jó lenne azért szépen, szinte teljességgel megvalósítani. Főleg, hogy ha visszamegyek dolgozni, még nehezebb lesz.

Szóval van ilyen anyuka a környezetetekben, vagy azért valami miatt sosem teljes a dolog (kaját hozat, bejárónő, vagy bébiszitter, vagy no sport, nem ad magára stb.)?

Véleményeket is várok :)

2017. szept. 4. 12:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%

Nehéz a kérdésemre választ adni, bocsánat, hogy ezt mondom, de egy gyerek, nem egyenlő kettővel. Kisgyerek, éjjel többször kelő baba nem egyenlő a magát ellátni tudó nagyobbal.

Ha úgy vesszük te is egy gyerekkel vagy otthon hiszen a nagyobbik alig van otthon az óvoda miatt.

2017. szept. 4. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nem... kíváncsi vagyok van-e ilyen. Este főzök 2 naponta, koszban nem élünk de nem ragyog a lakás. Sportolni semmi idő, a 2 évessel is addig játszok, amíg a 2 hónapos alszik meg ha apa itthon van. Magamra esténként, hajmosás szemöldökszedés stb, nem hagyom el magam, de tudnék foglalkozni magammal..

És mázlim van, hogy korán fekvő mindkét gyerekem... főleg a kicsi, max 7-kor már alszik, ezt maga alakította így ki. Ő egyébként hasfájós. Most talán hetek óta először fordul elő, hogy egyszerre alszanak nappal, nem is értem hirtelen a helyzetet :D

2017. szept. 4. 13:59
 13/15 anonim ***** válasza:
58%
Miért vagyok feszt 0 százalékos? Nem azt mondtam, hogy én vagyok ms tökély csak azt h minden nap csinálom még akkor is, ha lusta vagyok mert így tartható fenn a rend.
2017. szept. 4. 14:19
 14/15 anonim ***** válasza:
64%
Kedves 45%-os, nem tudom miért erőlteted a blogírást, ha az itteni tanácsaidnak is kevesebb, mint a fele hasznos csak...
2017. szept. 4. 14:49
 15/15 anonim ***** válasza:
37%
Miért is? Mert azt írom, hogy vezessen be egy rendszert, és csinálja akkor is, mikor nincs kedve? Egyébként néhány válaszomból honnan tudod, milyen vagyok? Egyébként tök mindegy, mit írok ide, az úgyis szar. Mert ide csak azok járnak, akik szeretnek kötekedni, akiknek a férjük lusta, trehány disznó, akiknek a babája mellett nem lehet semmit se csinálni. A kérdező azt kérdezte, van e itt ügyes anyuka, azt mondtam, szerintem szervezés kérdése. Nézd meg a blogokat, nem csak én csinálom így, hanem Dorka, Szilvi és Via is.
2017. szept. 4. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!