Mit tennétek akkor ha a közvetlen környezetetekben csak azt látnátok, hogy az anyuka veri a gyermekét?
Figyelt kérdés
Nem akarok konkrétumot írni nehogy az illető magára ismerjen.Annyit tudok még írni hogy már iskolás a gyerek és mostanában többször bekakil:(2009. márc. 12. 17:05
1/8 anonim válasza:
azonnal kihivnám az erre ügyeletes szervet akár a rendőrséget is. vagy felhivnám a gyámügyet. vedd fel mobilra!
2/8 anonim válasza:
Én gyermekvédelemben jártas ember vagyok. Tehetsz akár névtelenül is bejelentést a hozzátok tartozó Gyermekjóléti Szolgálatnál vagy a gyámhatóságnál. Ha már szomatikus töneteket produkál a gyermek, az már elég nagy bajra utalhat.
3/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadó.Honnanvalósi vagy?
2009. márc. 12. 17:13
4/8 anonim válasza:
Mit értesz verés alatt? Mert ez azért nem mindegy :S
5/8 A kérdező kommentje:
Hát másképpen nem tudom leírni minthogy üti-veri.Sokszor ahol éri mert közben a gyerek kiabál és tiltakozik.
2009. márc. 12. 19:02
8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszadónak (17:11-es) írtam privit.Köszi
2009. márc. 13. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!