Tetszik nektek a Viola név? Mennyire gyakori felétek?
20
Csak hogy belemagyarázzak OLASZUL IS azt jelenti. Olyan megfontolásból hogy neki ez tetszik problem???
Nekem 1 Viola ismerősöm van, nem miatta, de nem hiszem hogy adnám, de vállalható, semmi gond nincs vele
A kedves #9-es elmeháborodott :) Menj máshová kiélni magad! Senkinek sem jutott eszébe az út szó egy kislány nevéről...
Nagyon szép név a Via és a Viola is szerintem. De a lényeg úgyis az, hogy te el tudod-e képzelni a babádnak és a tinédzser majd felnőtt lányodnak is.
Nekem is van Viola és Violetta ismerősöm is.
Violák 2, 30 és 65 körüliek. Violetta 40.
Mind a két név tetszik, de inkább a Viola. Valaki írta a Vilcsi becézést, ami nekem nagyon tetszik, mivel mi is így szólítjuk Villő nevű kislányunkat.
Nem én vagyok elmeháborodott, amiért te olyan proli közegben mozogsz, hogy senkinek nem készségszintű a latin. Az rád nézve dehonesztáló, nem rám nézve.
És mondd, neked mi a véleményed az intelligenciáról, így, kívülállóként?
A Viola meg hegedűt jelent, amikor külföldön laktunk sokan mutogatták is, mintha hegedülnének.
Minden jelent valamit valamilyen nyelven. Vannak az útnál rosszabbak is.
Ismerek egy Rhonda nevű lányt, na ő Magyarországon nem volt sikeres a nevével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!