Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik nektek a Viola név?...

Tetszik nektek a Viola név? Mennyire gyakori felétek?

Figyelt kérdés
Nem becéznénk, vagy ha mégis, akkor a Via, Vius és a Vica jöhet szóba.

2017. szept. 1. 16:40
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
26%

20

Csak hogy belemagyarázzak OLASZUL IS azt jelenti. Olyan megfontolásból hogy neki ez tetszik problem???

Nekem 1 Viola ismerősöm van, nem miatta, de nem hiszem hogy adnám, de vállalható, semmi gond nincs vele

2017. szept. 4. 20:42
 22/27 anonim válasza:
26%

A kedves #9-es elmeháborodott :) Menj máshová kiélni magad! Senkinek sem jutott eszébe az út szó egy kislány nevéről...

Nagyon szép név a Via és a Viola is szerintem. De a lényeg úgyis az, hogy te el tudod-e képzelni a babádnak és a tinédzser majd felnőtt lányodnak is.

2017. szept. 4. 21:13
 23/27 anonim ***** válasza:
68%

Nekem is van Viola és Violetta ismerősöm is.

Violák 2, 30 és 65 körüliek. Violetta 40.

Mind a két név tetszik, de inkább a Viola. Valaki írta a Vilcsi becézést, ami nekem nagyon tetszik, mivel mi is így szólítjuk Villő nevű kislányunkat.

2017. szept. 4. 22:01
 24/27 anonim ***** válasza:
68%
Nekem tetszik a Viola. Egy kislányt ismerek ezzel a névvel, 7 éves és Vivinek, Viónak szokták becézni, vagy simán Violának szólítják.
2017. szept. 4. 22:02
 25/27 anonim ***** válasza:
35%
Lehet hogy latinul es olaszul utcat jelent a Via,de Magyarorszagon vagyunk😄(sot magyarul is ez a nev jelentese,egyebkent "helyes ut", de ettol fuggetlenul nem sok embernek jut ez eszebe).Max annak aki kotekedeni akar mint Te!Akar tetszik akar nem a lanyomat Vianak hivjak es igen utat jelent a neve,ha igy neked jobban tetszik.Remelem jobb kedved van😘
2017. szept. 4. 23:03
 26/27 anonim ***** válasza:
24%

Nem én vagyok elmeháborodott, amiért te olyan proli közegben mozogsz, hogy senkinek nem készségszintű a latin. Az rád nézve dehonesztáló, nem rám nézve.

És mondd, neked mi a véleményed az intelligenciáról, így, kívülállóként?

2017. szept. 5. 08:59
 27/27 anonim ***** válasza:
47%

A Viola meg hegedűt jelent, amikor külföldön laktunk sokan mutogatták is, mintha hegedülnének.

Minden jelent valamit valamilyen nyelven. Vannak az útnál rosszabbak is.

Ismerek egy Rhonda nevű lányt, na ő Magyarországon nem volt sikeres a nevével.

2017. szept. 5. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!