Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik nektek a Viola név?...

Tetszik nektek a Viola név? Mennyire gyakori felétek?

Figyelt kérdés
Nem becéznénk, vagy ha mégis, akkor a Via, Vius és a Vica jöhet szóba.

2017. szept. 1. 16:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
90%

Igen, nagyon tetszik, ha lesz még egy lányom Viola lesz.

Utólag jutott eszembe de nem adtunk Boglárkámnak második nevet mert lebeszéltek róla hogy ne legyen második neve.

2017. szept. 1. 18:44
 12/27 anonim ***** válasza:

Nekem ez a nevem, kiskoromban nem szerettem, más nevek jobban tetszettek, de már nincs vele bajom.

Nem igazán becéznek meg van másik becézhető nevem, felváltva használom, ki így, ki úgy hív.

Vio, Violka szoktam lenni, régebben Viol, Vilcsinek is hívtak de azt nem szerettem.

Egy tanárom volt Viola és egyetemen egy csaj, más nem jut eszembe, néha idegen babákat és facebookon ismerősök ismerőseit látom.

2017. szept. 1. 21:50
 13/27 anonim ***** válasza:
43%
Igen kedves 9-es Via a lányom neve.Ez tetszett.Szerintem még mindig jobb ha Galambnak neveztem volna el.Nem feltétlen jut mindenkinek eszébe az út a nevéről ha először hallja,de egy Galamb névről biztos mindenki arra asszociál és nem egy kutyára.
2017. szept. 2. 00:13
 14/27 anonim ***** válasza:
81%

Nem értem, hogy jön ide a Galamb név? Azért adtad neki, amit adtál, mert vannak furább nevek is?

2017. szept. 2. 17:36
 15/27 anonim ***** válasza:
21%
Nem értem mit kell problémázni.Én csak felhoztam azt a nevet,hogy lásd hogy van ennél rosszabb,de nem emiatt neveztem el így.Ez tetszett.Nagyon hosszú a vezetéknevünk,rövid volna szerettünk volna.Nem tök mindegy neked amúgy hogy hívják a kislányomat?Via a neve és imádom.
2017. szept. 2. 19:47
 16/27 anonim ***** válasza:
47%
*rövidet
2017. szept. 2. 19:47
 17/27 1112 ***** válasza:
Én egy Violát ismerek, 24 év körül van.
2017. szept. 2. 22:05
 18/27 anonim ***** válasza:
80%

#15 - szerintem arra gondolt, hogy tudtad amikor ezt a nevet választottad, hogy olaszul utcát jelent?

Mert sokan nem beszélnek olaszul így persze, hogy nem az utca jut az eszükbe a névről, de aki tud az lehet, hogy furcsálja és arra gondol, hogy te magad se tudtad, hogy azt jelenti más nyelven.

2017. szept. 4. 16:47
 19/27 anonim ***** válasza:
68%

Nekem van Viola és Violetta ismerősöm is.

A Violetta picit jobban tetszik, őt Lettinek szoktuk inkább becézni.

Amúgy a Viola egy virágnév valamint egy hangszer is.

2017. szept. 4. 16:50
 20/27 anonim ***** válasza:
52%

Nem kell hepciáskodni, csak megkérdeztem, miért ez a neve a gyerekednek, erre azt mondtad, hogy van ennél sokkal rondább név is, aztán csodálkoztál, hogy nem értem.

LATINUL jelent utcát, azaz eredeti jelentése ez. Ezért nem értettem, miért hívja útnak valaki a saját gyerekét önszántából. Még mindig nem értem, mert az, hogy "még jó, hogy nem Galamb a neve" nekem nem magyarázat.

2017. szept. 4. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!