Viola gyakori név? Nekem tetszik ez a név, lehet, hogy ezt adom majd a lányomnak.
Figyelt kérdés
de nem szeretném ha tömegneve lenne. ti hogy látjátok? sok Violát ismertek?2010. jan. 13. 10:36
1/12 anonim válasza:
Egyáltalán nem egy tömegnév :)Itt meg is nézheted: [link]
2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm. mondjuk még messze van a gyerekvállalás. még csak tervben :)
aztán lehet, hogy nem is lányom lesz, hanem fiam. de már gondolkodom ilyeneken.
2010. jan. 13. 10:45
3/12 anonim válasza:
Egyet ismerek...magamat :) Gyerekkoromban nem szerettem, felnőttként igen, pont azért, mert nem a szokványos Ági, Kriszti, vagy a ma divatos Hanna stb. Szerintem jó név :)
4/12 A kérdező kommentje:
ez jó. egy elégedett viola. :)
2010. jan. 13. 11:12
5/12 anonim válasza:
Nekem nincs Viola ismerősöm, szerintem sincs sok belőle, de nekem a Violetta jobban tetszik.:)
6/12 anonim válasza:
Nem ismerek Violát.
Biztos, hogy nem gyakori név.
Szép :)
7/12 anonim válasza:
Szia!
Nem tomeg nev az biztos:)
En 1 Violat ismerek de sajnos nekem negativ elmenyem van vele ezert semmikeppen nem adnam.
Egyebkent szep nev.
8/12 anonim válasza:
Nekem van ilyen nevű ismerősöm, Vilcsinek hívjuk, és nagyon kedvelem, Szerintem szép név!
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. én is Vilcsire gondoltam becenévként. ha meg nagyobb lesz, barátok közt, lehet Ola.
még a férjemnek nem mondtam, remélem Neki is tetszik majd ez a név. ha igen és lányunk lesz, akkor ez lesz a neve. nekem egyre jobban tetszik.
2010. jan. 14. 09:07
10/12 anonim válasza:
én is Viola vagyok.de mindenki Vicának hív:)
Mi lenne a vezetéknév?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!