Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek csak en reagalom...

Szerintetek csak en reagalom tul vagy ez tenyleg nem normalis?

Figyelt kérdés
A ferjem nagyon keveset foglalkozik a 9-honapos kislanyunk.Szinte nem is veszi fel nem jatszik vele.Tapszeres igy aztis kulon kell eokesziteni.Nehezebb mintha szoptatnam es abba se segit.Az a kifogasa hogy faradt mert sokat dolgozik ezt valahol meg is tudom erteni.Csak azert elegge furcsa hogy ez miatt semmiben nem segit a kicsi korul.Kivancsi lennek mas-is van-e ilyen helyzetben illetve hogy mit tennetek egy ilyen hekyzetben Ez miatt rengeteg vitsa is van kozottunk es elegge megromlott a kapcsolatunkm
2017. aug. 31. 12:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
42%
Mi az a "nagyon kevés". Mert azon kívül hogy gügyögünk neki meg tisztábba tesszük, megetetjük, mást még mit lehet csinálni vele?
2017. aug. 31. 14:57
 12/25 A kérdező kommentje:
Kofaragonal dolgozik.O az elejetol kezdve nem teszi tisztaba.Mert nem akarja azt mondta.Es a tapszeret is mindig peldaul en keszitem el nem az hogy nagy dolog elkesziteni de neha azert segithetne parszor jol esne.Volt hogy tobbszor ra kerdeztem hogy akarta-e a gyereket tenyleg.Mondja el oszinten.Akkor az volt a valasza hogy igen.Akkor nem ertem miert ilyen.Amugy 6-tol delutan 3-ig dolgozik.
2017. aug. 31. 16:30
 13/25 A kérdező kommentje:
Bevasarolni szokott segiteni az o vegzi altalabn.Altalaban netezik amikor itthon van javareszt csak ul.
2017. aug. 31. 16:32
 14/25 anonim ***** válasza:
78%

Akkor itt a férjeddel van gond.

Teljesen megbízol benne, őszinte? Mert ha akarta a gyereket, akkor arra tudok csak gondolni, hogy nem számolt a nehézségekkel egyáltalán. Nem mintha neki sok jutna ebből, de talán mégis azt képzelte, ez a te dolgod egyedül, mert most is ehhez tartja magát.

Nem is szeretgeti, játszik vele? Na, az már nagyon gáz, és komoly problémára utal. Választás elé állítanám, hogy ha szereti a családját, mutassa ki végre, és tegyen a kötelességeinek eleget, ha viszont nem...azt már neked kell tudni, mit teszel, ha nem változik a helyzet.

2017. aug. 31. 17:02
 15/25 anonim ***** válasza:
35%

...bocs mar az offert, de....9 honaposan meg mindig tapszerrel tomod...? Mar reg nem tapszert kellene falnia...

On: talan beszeld meg vele, hogy miven tudna jobban kozremukodni. (Mondjuk egy 9 honapossal mar csomo mindent lehet amugy jatszani nem is ertem a ferjed....)

2017. aug. 31. 17:02
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem csqk tapszerrel de ejjel kel ed olyankor azt szoktam adbi neki.
2017. aug. 31. 17:09
 17/25 anonim ***** válasza:
74%

Mióta vagytok együtt, hány évesek vagytok?

Ha egy apa valóban szeretné a gyerekét, munka után ő lenne az első fürdés után, hogy játsszon vele, ő is megetesse.

Hogy nem akarja tisztába tenni, oké. Ez nem mindenkinek fér bele. Ne a tisztába tevést vagy az etetést bízd akkor rá.

Az, hogy 6-3-ig dolgozik az oké. De mikor ér haza? Otthon van gyorsan fél órán belül vagy órákat kell utaznia a munkába?

Mennyi ideje vagytok együtt, hogy jött a gyerek?

Ha már évek óta együtt vagytok, nem hiszem el, hogy most vett volna teljes fordulatot a hozzáállása, ha eddig nem ilyen volt.

2017. aug. 31. 17:17
 18/25 A kérdező kommentje:
5-eve vagyunk egyutt o 32-eves en 23-eves vagyok.Tuz ev van kozottunk.
2017. aug. 31. 18:37
 19/25 A kérdező kommentje:

Fel ora meg haza er utazik.

motorkerekparral jar dolgozni.Es fel ora meg oda er

2017. aug. 31. 18:39
 20/25 A kérdező kommentje:
Adfig erdekes modon normalis volt meg nem volt gyerek.Sokkl tobbet besegitett otthon meg velem is sokkal kedvesebb figyelmesebb volt.Meg ha hihetetlenul is hangzik tudom de az az igazsafg hogy a gyerek utan valtozott meg meg eoozooeg nem voot gyerekunk ugyebar ezt nem lathattam hogy fog banni vele.
2017. aug. 31. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!