Hogy kezelnéd a váratlan vendégeket? (Részletek lent. )
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egyik hétköznap délután kettőkor váratlanul beállít hozzátok egy vendég család (pl. testvér, barát családostul). Hogy reagálnál? A JELENLEGI otthon megtalálható dolgaid alapján mivel kínálnád meg őket rögtönözve?
Főleg kisgyerekes anyák válaszát várom, de másokat is szívesen olvasnék. Kort, nemet (ha akad itt esetleg férfi is), gyerekek számát tüntessétek fel, kérlek!
Nálunk nem szokás csak úgy betoppanni a másikhoz. Talán egyedül anyum jön néha hívatlanul, de ő nem zavar.
Egyébként ha hívatlanul megjelenne valaki, jó eséllyel rendetlenségbe fogadnám őket, mert csak heti 1x van időm takarítani. Ezért szeretem, ha valaki szól, hogy jön, mert akkor gyorsan kicsit normálisabb állapotot hozok létre. Se üdítőt, se szörpöt nem tartok itthon, csapvízzel tudnám őket megkínálni (én csak azt iszok) meg diabetikus keksszel. Ja és persze a felnőtteket kávéval. Biztos, hogy megjegyezném, hogy legközelebb szóljanak.
23/n nincs gyerek
2022. febr. 28. 08:25
22/27 anonim válasza:
20as sajnos vannak ilyenek 😔 Lassan nekünk kész rettegés a hétvége mert sosem tudjuk mikor állít be a rokon. Nem tudsz pihenno vagy semmi, és ha nem vagy véletlenül otthon? Akkor halálra sértődik. Ráadásul 8 honapos terhes vagyok, pont a, hátam közepére nem hiányzik minden hétvégén, ráadásul jön és a legujabb szokása hogy ha éppen telefonalok vagy akarmi korbemaszkal a szobamba és mindent megfog, megnez, kinyitja a fiokokat mi van benne....
2022. febr. 28. 10:45
23/27 anonim válasza:
Ja, szóltunk már rengetegszer szépen, kevésbé szépen, semmi hatása. Legutóbb pár napja hogy jó lenne kerdezne jöhet e. Reakció pukkant kép és :ha dolgod van már mehetek is csak azért jottem mert... MINDIG van egy mert!
2022. febr. 28. 10:46
24/27 anonim válasza:
Ha megszületik a baba, mondjátok h az immunrendszere és a covid miatt ne jöjjön senki egy-két hónapig nagyszülőkön kívül.
És ez adhat egy alapot a lekoptatásához..
2022. febr. 28. 11:53
25/27 anonim válasza:
Igen, én is erre gondoltam, csak sajnos ő az én nevado anyam (régen még volt ilyen) aki az én szuletesemkor is ugye folyton jött és segített ha kell, ha nem, szóval ő tulajdonképpen a nagyszülővel egyenlő jogunak érzi magát 😔
2022. febr. 28. 12:01
26/27 anonim válasza:
Ritkán fordul elő ilyen hogy valaki váratlanul betoppan, de ha mégis olyan nincs hogy ne tudjam valamivel megkinálni. Rágcsa, nasi, valami süti, pogi, főtt kaja, üdítők, gyümölcslé, sör vagy más alkoholos ital kávé mindig van itthon, ez nálam alap. Nem eszünk fel mindent rögtön ahogy megvesszük. 1 gyerekem van, 6 éves én 35 éves nő vagyok.
2022. febr. 28. 18:50
27/27 anonim válasza:
Mivel nálunk van itthon minden (havonta 1x járunk csak vásárolni), így kb mindennel meg tudom őket kíváni (15 féle nasi, keksz, gyümölcschips van. Mind egészséges fajta). Emellett mindig van itthon gyümölcs, gyümölcspüré, gyümölcslé, kenyér, 2-4 fajta főtt étel. A fagyóban lefagyasztott általam előkészített ételek is vannak (pizza, lepény, lángos, kb 20 fajta főétel és 10 fajta leves, 10 fajta desszert adagonként lefagyasztva). Mivel páromnak minden nap 5x más étel kerül az asztalra, így csak ez a megoldás van. Szóval hozzánk bárki jöhet. Könnyen megoldom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!