Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy megnyugodjak írnátok...

Hogy megnyugodjak írnátok néhány jó szót, pozitív kimenetelü történeteket? Részletek lent

Figyelt kérdés

Holnap műtik 2 oldali lágyéksérvvel 3 és fél hónapos kisfiamat.

Nagyon ideges vagyok, folyamatosan rajtam van a sírhatnèk.

Írnátok nekem anyukák/apukák akik hasonlón (vagy bármilyen más műtéten) mentetek keresztül pár hónapos babátokkal?

Egy kis nyugtatás vagy pozitív történetek jót tennének a lelkemnek.☺

Előre is köszönöm!

2016. okt. 6. 22:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is olyan 3 hónapos korom körül volt, már alig látszik a heg, és az 27 évvel ezelőtt volt, és még itt vagyok! :) Azóta nem volt vele probléma.
2016. okt. 6. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Rajtam 6 hónaposan tudtak elkezdeni egy több felvonásból álló szemműtét-sorozatot hemangióma miatt (a rendszeres altatás miatt kellett addig várni). Most 34 vagyok, másfél hete szültem a második babánkat. :-)

Ne izgulj, nálatok is minden oké lesz!

2016. okt. 7. 00:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Én születés (1900gr) után azonnal a PIC-re (intenzív osztály) kerültem. Ráadásul semmilyen tej alapú dolgot nem tudtam emészteni, az anyatejtől is sugárban hánytam.

Végül egy hónap után találták meg a tápot, ami bennem maradt, de addigra iszonyatosan lefogytam, mindig kérdéses volt, hogy a következő napot megélem-e. Két hónaposan engedtek haza addig folyamat kórház és gépek meg infúzió.

Most 27 vagyok, erős, kemény csajszi :)

2016. okt. 7. 18:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Nagynénémet 3 évesen műtötték. Leszedték a tüdőlebeny alsó részét mert begennyesedett. Ma egy élet erős önálló nő.
2017. okt. 13. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!