Szülés utáni depresszió? Részletek lent.
Figyelt kérdés
Van egy lassan két éves fiam és egy 4 hónapos lányom. A lányom után úgy érzem bedepiztem. A gondom az h mindennap az van a fejembe h minek csinálni bármit is ha egyszer úgyis meghalunk. Vajon mikor jön rá a gyerek h a szülei nem lesznek mindig vele? Kiborít a gondolat. Félek mindentől úgy érzem nagyon telik az idő pedig idén töltöm a 29-et. Mi lehet ez?2017. febr. 19. 20:22
1/3 anonim válasza:
Hmmm, 6 éves volt a kisfiúnk, mikor a feleségem bevallotta, szülés óta depressziós. 18 hónapos volt a Boti, mikor először meg salt egy szomszéddal a házból. Majd újra egymásra találtunk, 3.5 év után jött volna az újjabb baba, (tudom biztosan tőlem) sírtam zokogtam- tartsuk meg - elvetette. Boti 6 eves még nem volt, belehabarodott - az anyja - egy rockerbe.....villágá ment volna érte....persze csak használva volt....mégis úgy élte meg, nagy szerelem.....1.5 éve elhagyott minket, azóta egyedül nevelem az immár 9 éves kisfiam. Heti 2x6 órát hajlandó látni őt, + az ehez tartozó éjjszakát. Ma már újra van szerelme.....és én még mundég nem adtam be a válópert :( depis hülye vagyok. 44/F
2/3 anonim válasza:
Szerintem ez hormonális dolog elsősorban, ami viszont segít szerintem, az a kimozdulás, kis környezetváltozás, több segítség kérése, nekem depi nem volt, de érzékeny hangulat igen és amikor folyamatosan nem alszunk, akkor a kilátástalanság érzése. De amikor már jön a "visszajelzés" a babától, a sok szeretet, akkor ez változhat. Beszélgetni kell sokat, a párunkkal, akár a szüleinkkel, akit szeretünk, ne hagyjuk elmenni, hanem húzzuk ki belőle idejében, hogy mi a baja.
3/3 anonim válasza:
Szia hasonló gondolataim vannak pl.mennyi dolgom van még de mi van ha megalok mi lesz a gyerekeimmel 6 éves és 14 hónapos.....! Volt olyan amikor azt éreztem nem kell kimozdulni a lakásból akkor vagyunk jó helyen és biztonságban ......akkor nem történhet baj... utána azt éreztem de mi van ha nem megyek ki és itthon leszek rosszul a gyerek mit csinál egyedül .... Nah osszeszedtem magam meg a gyereket séta séta kint mindennap mert mondtam begolyózok. Most talán kicsit jobb de teljesen nem múlt el a haláltól való félelmem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!