Tudnátok segíteni? (iszonyatosan fontos)
szia!
Hasonló cipőben jártam! Mindenképpen segítséget kell kérdned, van sztk alapon is!
Addig is, nekem bevált "házi" modszer: elég közhelyesen hangzik, és tudom, h sokszor kivitelezhetetlen, de ha nincs pánik, gondolod végig nyugodatan a dolgaidat! Higgadtan és rájössz, h minden rendben, ezt szuggeráld magadnak, vésd bele az agyadba! Ha jön a pánik, csak vissza kell nyúlni ezekhez a jól begyakorolt gondolatokhoz! Ha elmúlik a pánik, gratulálni magadnak, h jól megoldottad, nem lovaltad bele magad, és idővel enyhülni fog!
HANGSÚLYOZOM: személyen tapasztalat, persze, h mindenki más, és nem is tudom milyen fokú pánikbetegségről beszélünk, így valsozinű szakember kell! DE: addig is ezt kiprobálhatod, nekem segített!
Ha van egy nagyobb rendelőintézet, ahova pl terhesgondozásra jársz, de van ott más rendelés is, akkor ott tuti van pszichológus, minden további nélkül mehetsz hozzá.
Nem értem, a pszichológus szó hallatán miért csak maszek rendelésben gondolkodik az emberek többsége, miközben ugyanúgy az eü ellátás része ez is, amit az oep is finanszíroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!