CSOK-osok vagyunk, jogos az emberek hozzáállása?
Építkeztünk, felvettünk 10 millió vissza nem térítendő támogatást, már csak egy gyermek hiányzik, kettő van.
Rendre megkapjuk ismerősöktől, hogy így könnyű, bezzeg, másoknak osztogatják a milliókat stb. beszólások.
Arról nem is beszélve, hogy aki nem tudja ezt, az is rögtön ezzel jön, hogy ugye felvettétek?
Ez egy kisváros, nem igazán működik, hogy valakinek elmondom, valakinek nem, és elég nehéz határt húzni.
Nekünk rosszul esik az emberek hozzáállása ehhez. Mintha valami kiváltságos, puncsos emberek lennék, csak éppen jókor jött ez a lehetőség.
Ti hogy reagálnátok ezekre? Jogos, hogy ezt kapjuk vissza?
Nekünk 3 gyerek van :) a legkisebb 1 éves lesz és sokszor belebotlok abba,hogy őt csok-ra szülted?csok-os baba?de jó nektek,kaptok csok-ot!
2010-be vettünk házat, akkor nem volt már szocpol és természetesen csok-ról még szó se volt. Mivel van házunk ahol nagyon jól érezzük magunkat,tehát nem akarjuk eladni,nem akarunk építkezni és miután elég nagy,így bővíteni se..szóval nem csok miatt szültem,miután így meg se kapnánk, mert mire is?? ,hanem azért mert 3 gyereket szerettünk volna. Sajnos sokan magukból indulnak ki és az irigységtől nem látnak!
Kérdező, bocsánat hogy belekérdezek: írtad hogy 30mill. a ház, ez mekkora alapterületű? tégla? berendezve vagy csak a ház?
Azért kérdezem, mert én is szeretnék építkezni, és számolgatom mi mennyi hogyan...
Valami hasonlót szeretnék, kicsit kisebbet.
Neketk már áll is a ház, vagy most kezdtek bele és ez még csak a költségvetés?
Volt baráti segítség az építkezésnél, értem úgy hogy festés, villanyszerelés, burkoló... Nekem semmi segítségem sincs
Áll a ház, benn lakunk már. Ennyire jött ki alsohangon. Semmi ingyenes segítségünk nem volt. Viszonylag olcsó munkaerokkel és minőségi anyagokból készült.
Komplex döntés volt a nagysága, nekunk tökéletesen megfelelő. Mindenkinek más az igénye..
utolsó, miért bántod? szerintem ez az ő dolguk, hogy kit hova kivel szeretnének elhelyezni
kérdező, köszi a választ
50 százalékos más álláspontot kepviselunk tok felesleges ervelgetni. Nyugodtan élj akkora házban amilyenben akarsz, a mi dolgunk meg a mi dolgunk, nem kell mögé gondolnod semmit.
Szívesen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!