Lenne véleményetek olyan osztálytárs (gyerek) anyjáról, akinek két erősen problémás gyereke van mégis egész nap aktív facebook életet él?
Figyelt kérdés
Ha este felmész és mást se látsz mint postok alatt hosszú témázások, nem túl igényes postok, sexuális töltetűek is. Napi sok post, alatta sok sok beszélgetés. És közben panaszkodás. Nem dolgozik.2017. aug. 29. 11:03
11/30 A kérdező kommentje:
És a tanárok semmit sem tudnak tenni, hisz a gyereknek jogai vannak. Gyám is volt náluk, de hihetetlen jó színész.A gyámhatóság sem váratlan toppan be (sajnos)
2017. aug. 29. 11:34
12/30 anonim válasza:
Igen,lenne véleményem...viszont miután gondot okoz,hogy este felmegyek a facebookra és csak az ő posztjait látom ami zavar (zavar téged ez nem kérdés,de azért olvasod) akkor szépen törölném is és ennyi.
13/30 A kérdező kommentje:
Inkább az zavar, hogy majd majd 40 évesen, két gyerekkel, hogy tudja ezt csinálni. Elképzelhető, ha nem egy kis terrorista lenne a gyereke, akkor másként látnám, bár a postok tényleg cikik. Aztán meg panaszkodik, hogy a tanárok utálják. Hát ők is látják ezeket. És tudják azt is, hogy a gyerekkel sem tudnak mit kezdeni, mert nem tehetnek semmit, szülő dolga lenne. Itt az én fő problémám. Ha nem bántaná az én gyerekemet, mert pl nem osztálytárs lenne, lehet akkor sem foglalkoztatna így.
2017. aug. 29. 11:42
14/30 anonim válasza:
Kérdező, én is azok közé tartozom, akiket piszkosul nem érdekel, hogy a másik gyerek anyja mit csinál vagy nem csinál. Egyetlen dolog érdekel: az én gyerekemet ne érje semmilyen hátrány, bántódás, és ezért bármeddig elmegyek. Olyan nincs, hogy az iskola tud egy-két problémás, másokat veszélyeztető gyerekről, de nem képes semmit tenni, a gyámügy meg mindent rendben talál a családnál. Nem tudom, hogyan jeleztél és kinek, az én gyerekemet egyszer érte atrocitás a suliban, helyből bementem az osztályfőnökhöz ÉS az igazgatóhoz, közöltem, hogy ha bármi bántódása esik a gyerekemnek, feljelentem őket is, nemcsak a rendőrségen, hanem a felettes szervnél is, és gondoskodom minél szélesebb nyilvánosságról. Több probléma nem volt, ha akarják, meg tudják oldani, a gyerekek épsége pedig az ő felelősségük, amíg ott vannak a suliban. Anyuka magánélete irreleváns, nem oldja meg a gondodat, ha ezen agyalsz.
15/30 anonim válasza:
Gyerek azert olyan amilyen mert az anya nem foglalkozik vele.. amig a gyermekeimnek nem esik semmifel bantodasa a neveletlen gyerek miatt nem foglalkoznek vele mert semmi kozom hozza. De ha a gyermekeimet is erintene megismerne a nem epp kedves enemet.
16/30 anonim válasza:
Kerdezted meg tole, hogy hogy van? Beszelgettetek arrol, hogy mi van a hatterben amitol nem tud koncentralni a gyerekeire es egesz nap log a fb-on? KerdeZted mar meg, hogy segithetsz e munkat talalni neki, hogy ne kelljen penzt kernie kenyerre? Mert ha itt feltetted a kerdest, es rola irsz, evvel az erovel segithetnel rajta.
17/30 A kérdező kommentje:
Már az igazgatónál is voltunk. A gyerek olyan, hogy kellene mellé állítani egy felnőttet. Ezt egy 32 fős osztályban kivitelezhetetlen megoldani. Javasolták a szülőnek a kisebb létszámú sulit, de oda nem hajlandó elmenni, mert buszra kellene ülni. A suli mivel az alapító okiratában benne van, be kell fogadja a problémásat is. Mivel maradandó sérülést még senkinek nem okozott, el sem lehet bocsájtani. A szülő minimálisan sem együttműködő. Mindenki szem@ét szerinte. Kirándulásra sem jön, ott végig egy vadidegen szülő kísérgeti. Szülőnek kell tennie, együtt dolgoznia, de ő csak támad. Nem igénytelen, kapnak enni a gyerekek stb,itt a gyám sem tehet semmit és nem bántalmazza őket. Egyszerűen csak nem tezs meg értük semmit. Félek mi lesz. Szerintem többen mi megyünk a suliból előbb utóbb. Órát is zavarja a gyerek. Ezt épp előttem beszélték a szülők, anyuka vagdalkozott, hogy a gyereke beteg és nem tudja végigülni, oldják meg a tanárok és kész.
2017. aug. 29. 11:57
18/30 A kérdező kommentje:
Azon is túlvagyunk! Volt munkahely, hívtam. Tudtam segélyből nem lehet megélni. Azt mondta, persze aztán munka utén még kínlódjon a gyerekekkel háztartással? Meg mivan ha betegek. Jött a millió kifogás. Más is hívta dolgozni, amiről tudok (bár ezt csak mesélték).De az sem volt jó, mert ő csak 8-12-ig lenne hajlandó, ha hajlandó lenne egyáltalán.
2017. aug. 29. 11:59
19/30 A kérdező kommentje:
Vicces egyébként, mert némely post alatt éppen másokat gúnyolnak, burkoltan. Például tanár beszólása után is, nmyomott egy postot és célozgatott alatta kissé gúnyosan. Persze, hogy senki se fogja emberszámba venni, ha így halad.
2017. aug. 29. 12:00
20/30 anonim válasza:
Nagyon unatkozhatsz kérdező.Te sem vagy különb.Ugyan űgy kibeszéled őt,mint ő másokat.Véleményt nem tudok,és nem is akarok formálni róla,mert nem ismerem.Lehet nem tökéletes.De te sem vagy az.Söprögess a saját házad táján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!