Az anyaság nem nekem való. Hogy szedjem magam össze?
Beteggé tesz az anyaság. Már minden bajom van. Hányingertől kezdve a szívszúrásig minden. Vannak jobb napok, dr amikor mind a két gyerek hisztis már a világomat nem tudom olyan rosszul vagyok..
Pedig annyira akartam őket. Az első fiúnk után vágytam mégegy babára. Össze is jött rögtön. Eleinte semmi baj nem volt. Aztán csak mint a villám. Olyan hirtelen elkezdődtek a rosszullétek. Egész nap hányinger, mellkasfájdalon stb stb..
Mára szörnyen vékony lettem, fáj még a lélegzet vétel is. Szó szerint össze vagyok szakadva... millio kivizsgálásob voltam már. Minden negativ. Minden orvos azza enged el, hogy csak a stresz. De már úgy érzem rámegyek erre az egészre. Barátaim nincsenek csak a nővérem. De ő még egyedül van. Nem ért meg. 5 és fél éve itthon vagyok. Dolgozni nem vettek vissza amikor lejárt a gyedem. Semmi felnőtt társaságom. Férjem segít amikor tud. De ugy érzem megfulladok itt. Gyógyszeren kívül már mindent kipróbáltam de semmi sem segít.
Mikor lesz jobb?
Beteg vagy. A betegséget gyógyszerrel gyógyítják.
A vakbélgyulladás sem ráolvasással meg elhatározással meg teával gyógyul.
Szia! Van kedved beszelgetni? En ket gyerekkel vagyok egyedul, szoval ismerem ezt eleg jol, raadasul a hazassagom alatt a legtobb baratom elmorzsolodott.
Ha gondolod, irj!
Nem tudom miben lenne segítségemre az ha leszedálnak nyugtatókkal.
Depressziós nem vagyok. Mert ugyan úgy csinálok mindent ahogy eddig, nem kuporgok sírva egy sötét szobában. Szóval antidepresszáns sem kell.
Plusz a pszichológus sem mondta, hogy gyógyszeres kezelést igénylő beteg lennék.
Kedves utolsó. Nem élek ilyenekkel sem. De köszönöm 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!