Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az anyaság nem nekem való....

Az anyaság nem nekem való. Hogy szedjem magam össze?

Figyelt kérdés

Beteggé tesz az anyaság. Már minden bajom van. Hányingertől kezdve a szívszúrásig minden. Vannak jobb napok, dr amikor mind a két gyerek hisztis már a világomat nem tudom olyan rosszul vagyok..

Pedig annyira akartam őket. Az első fiúnk után vágytam mégegy babára. Össze is jött rögtön. Eleinte semmi baj nem volt. Aztán csak mint a villám. Olyan hirtelen elkezdődtek a rosszullétek. Egész nap hányinger, mellkasfájdalon stb stb..

Mára szörnyen vékony lettem, fáj még a lélegzet vétel is. Szó szerint össze vagyok szakadva... millio kivizsgálásob voltam már. Minden negativ. Minden orvos azza enged el, hogy csak a stresz. De már úgy érzem rámegyek erre az egészre. Barátaim nincsenek csak a nővérem. De ő még egyedül van. Nem ért meg. 5 és fél éve itthon vagyok. Dolgozni nem vettek vissza amikor lejárt a gyedem. Semmi felnőtt társaságom. Férjem segít amikor tud. De ugy érzem megfulladok itt. Gyógyszeren kívül már mindent kipróbáltam de semmi sem segít.

Mikor lesz jobb?

2017. aug. 29. 10:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológushoz nem akarsz elmenni? :(
2017. aug. 29. 10:53
 2/16 A kérdező kommentje:
Jártam fél évig de semmit sem ért.. csak naplót kellett írnom ami nem tudom mire volt jo.
2017. aug. 29. 10:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj másik pszi-hez. De ne pszichológushoz, hanem pszichiáterhez.
2017. aug. 29. 11:00
 4/16 A kérdező kommentje:
A pszichiater csak gyógyszert ír... nem? Gyógyszert nem akarok. Még a valeriana is elkábít... 😕
2017. aug. 29. 11:02
 5/16 anonim ***** válasza:
71%

Beteg vagy. A betegséget gyógyszerrel gyógyítják.

A vakbélgyulladás sem ráolvasással meg elhatározással meg teával gyógyul.

2017. aug. 29. 11:12
 6/16 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Van kedved beszelgetni? En ket gyerekkel vagyok egyedul, szoval ismerem ezt eleg jol, raadasul a hazassagom alatt a legtobb baratom elmorzsolodott.

Ha gondolod, irj!

2017. aug. 29. 11:28
 7/16 A kérdező kommentje:

Nem tudom miben lenne segítségemre az ha leszedálnak nyugtatókkal.

Depressziós nem vagyok. Mert ugyan úgy csinálok mindent ahogy eddig, nem kuporgok sírva egy sötét szobában. Szóval antidepresszáns sem kell.

Plusz a pszichológus sem mondta, hogy gyógyszeres kezelést igénylő beteg lennék.

Kedves utolsó. Nem élek ilyenekkel sem. De köszönöm 😀

2017. aug. 29. 11:29
 8/16 A kérdező kommentje:
Közben jött egy ujjabb válasz. Írtam neked
2017. aug. 29. 11:30
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
Probald ki h amikor nincs ugy tennivalod elmentek nagyokat setalni akar erdobe v parkba , jatsztoterre. Friss levego es a mas kozeg nekem jot tett. Lehet az a baj h 'be vagy zarva' es mosol, fozol , takaritasz , gyereket nevelsz. Hetveget mindenkepp alakitsd ugy h delutan nagyokat turaztok.☺
2017. aug. 29. 12:00
 10/16 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is az a gond, hogy be vagy zárva. Gyerekkel sem áll meg élet. Járjatok sokat kirándulni, túrázni, akár a játszóra, ott legalább sok másik anyuka is van, így lesz felnőtt társaságod is. Barátkozz, légy nyitott. Szerintem nagyon jót tenne Neked, ha meg tudod oldani, és a férjed vigyáz a gyerekekre, ha eljárnál valami csoportos sportra. Akár valami pilates, jóga is lehet. AZ kifejezetten jót tesz a léleknek :) Én mindig ismertem meg új embereket, kapcsolatokat szereztem, amikor közös, csoportos sport órákra jártam. Próbáld ki, ha lehetőséged van rá!
2017. aug. 29. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!