Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit csinálnatok a helyemben?

Mit csinálnatok a helyemben?

Figyelt kérdés

3 gyerekünk van,elgondolkoztunk azon párommal hogy lehet szeretnénk meg egyet.

Viszont az első kettővel nagyon megszenvedtem a szoptatast,a3.at nem is tudtam,mert műteni kellett a mellemet a szülés után 1 hónappal,hatalmas talyog alakult ki benne.A sebész akkor kerdezte hogy tervezünk-e meg babát,mivel ez bármikor újra kialakulhat.Akkor egyáltalán nem tudtam ezzel a kérdéssel foglalkozni mist viszont felmerült bennem mit csinálnék...látom a kislányomat,higy rácáfolt minden negatív dologra amit a tapszeres babákra mondanak,semmivel sem kevesebb mint a tesoi,és oszinten úgy érzem sokkal jobb lenne ha az elejétől tapszert kérnek...csak tudom hogy konkretan mindenki hülyének nézne...

Viszont totál benne van,hogy 3 gyerek mellett megint szenvedek majd,hiszen mindharommal szenvedtem nagyon...

2017. aug. 27. 20:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Masodik voltam :)
2017. aug. 28. 05:06
 12/18 anonim ***** válasza:
77%

A szoptatás az egyedüli indok, ami visszatart egy 4.gyerektől???

Èn az elsőt sem tudtam szoptatni, az elsőnèl ès a másodiknál is automatikusan írták a receptet. Nem problèmázott senki sem!

A többi kèrdèst nem válaszolod meg? Anyagiak, hely stb.

2017. aug. 28. 06:54
 13/18 anonim ***** válasza:
66%

Szoptatás problémás vagyok.

Nem akarok kötekedni, de én ezt akkor sem értem. Persze ha már olyan rossz a helyzet, akkor sebész és műtét kell.

Aki erre hajlamos (mondom én is az vagyok) annak nem elég a mellszívó. Meg kell tanulni a kézzel fejést, és alaposan ki kell üríteni a tejcsatornákat. A mellszívót el kell ilyen esetben felejteni, arra ez teljesen alkalmatlan.

Ne haragudj, h ezt írom, de teljesen természtes, hogy egy rossz technikájú baba mellett aki nem üríti ki rendesen a mellett, pluszba mellszívót használatával ilyen nagy lett a baj.

Amúgy nem vagyok elvakult ősanya és nem tartom örgögtől valónak a tápszert, akinek nincs teje, mert hiszek abban, h ez részben genetikai dolog is. De a te eseted az azért nagyon más, ahogy fent említettem elkerülhető lett volna a tályog.

2017. aug. 28. 07:43
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Még annyi, h hidd el átérzem a helyzeted, tudom milyen, amikor kő kemény és forró az egész melled, a karodat nem tudod megemelni és ha hozááér a melltartó csillagokat látsz. Tényleg tudom és megértem, h félsz.

De egyetlen hatékony módja van ennek, h megtanulsz szakszerűen kézzel fejni.

Másik: ha megszületik a baba, tegyük fel kapsz hormongyógyszert, h elapadjon a tej. De addig is, simán bekövetkezhet egy újabb gyulladás, mivel ilyenkor pengeélen táncol az ember.

2017. aug. 28. 07:47
 15/18 anonim ***** válasza:

Itt arc és név nélkül vagyok, szóval kérem azt, aki ennyire lepontozott indokolja már meg?!

Elég sok mindent láttam és tapasztaltam, nem hiszem, h bárki járatosabb lenne ebben mint én vagyok és a kérdező felé a segítő szándék vezérelt.

Szóval várom az indoklást, hogy mi annyira használhatatlan a kommentembe?

2017. aug. 28. 07:52
 16/18 anonim ***** válasza:
*vagyunk
2017. aug. 28. 07:53
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy írtatok.

A következő babán elgondolkoztunk,egyáltalán nem biztos hogy lesz is,csak ahogy írtam felmerült bennem a kerdes e miatt.

A többi kérdésre nem tudom miért kéne válaszolnom...számomra evidens hogy úgy vállalunk babát,hogy minden feltétel adott és nyilvan a szoptatás nem visszatartó tényező.

Nem tudom ki pontoz le és miért,én tenyleg köszönök minden választ,hidd el kedves válaszoló én lettem volna a legboldogabb ha nem fajul idáig a dolog,fejtem én kézzel is mikor mar olyan állapotban volt a bimbo hogy gépet nem lehetett rátenni de most mit mondjak, a szopi tanácsadó mondta hogy géppel fejjek...

De igazából nem is akartam a részletekbe ennyire belemenni,csak kiváncsi voltam hogy ki hogy áll a témához,mert én meg mindig azt erzem hogy negatív megkülönböztetésben részesül akinek a gyereke tapszeres....

2017. aug. 28. 09:01
 18/18 anonim ***** válasza:
66%
Azért ez így nem igaz, hogy negatívan állnak a tápszerhez, ha indokolt, hogy nem szoptatsz, akkor senki nem fog negatívan hozzáállni, max. a szomszéd, vagy a huszadik ismerős, azzal meg nem kell foglalkozni.
2017. aug. 28. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!