Mit csinálnatok a helyemben?
3 gyerekünk van,elgondolkoztunk azon párommal hogy lehet szeretnénk meg egyet.
Viszont az első kettővel nagyon megszenvedtem a szoptatast,a3.at nem is tudtam,mert műteni kellett a mellemet a szülés után 1 hónappal,hatalmas talyog alakult ki benne.A sebész akkor kerdezte hogy tervezünk-e meg babát,mivel ez bármikor újra kialakulhat.Akkor egyáltalán nem tudtam ezzel a kérdéssel foglalkozni mist viszont felmerült bennem mit csinálnék...látom a kislányomat,higy rácáfolt minden negatív dologra amit a tapszeres babákra mondanak,semmivel sem kevesebb mint a tesoi,és oszinten úgy érzem sokkal jobb lenne ha az elejétől tapszert kérnek...csak tudom hogy konkretan mindenki hülyének nézne...
Viszont totál benne van,hogy 3 gyerek mellett megint szenvedek majd,hiszen mindharommal szenvedtem nagyon...
😂😂😂pont ez volt a kerdes,köszi😂
Nyilvan nekem nem "semmi" ha megfogalmazódik bennem és akkora dilemmát okoz, hogy még ide is kiírom😂
*annyira csak a szoptatás létezik...
Ezt akartam irni
4 gyerekem van, szoptattam is mindet, volt, h szenvedtem rendesen én is. A hatalmas tályogot viszont nem értem. Persze lehet, h alkati dolog, de nem rontottál el inkább valamit nagyon? (nem bántásból kérdezem)
Nekem is volt mindenem tejcsatornaelzárodásom, mellgyulladásom 40 fokos lázzal, antibiotikummal, sőt még kövem is. Szóval én is megjártam a poklot nem is egyszer. De azért hogy hatalmas tályog alakuljon ki amit műteni kell, odáig csak úgy tudom elképzelni, h eljutottál, hogy nem vetted komolyan, nem orvosoltad még csírájában a problémát.
Szóval szerintem simán szoptathatsz csak légy nagyon résen, ahogy már kicsit feszül, húzodik, maszírozd, fejd stb., és akkor elkerülheted a komolyabb komplikációt.
Köszönöm a válaszokat,utolsó megkerdezhetem hogy nálad mi az ok?
Látott szopi tanácsadó a 3.babamnal mert nem tudott szopizni,meg is állapította hogy rossz a technikája.Fogyni is elkezdett,így üvegből kapta a lefejt tejet,de nem ürítette hatékonyan a mellszivo a mellem,így alakult ki a talyog.
Ugy erzem többet nem is tehettem volna,a szopi tanácsadó adta a sebész elérhetőséget hogy akkor ezt mar neki mutassak meg.És a sebész mondta,hogy mivel korábban is sokat szenvedtem ez valószínű genetikai,újra kialakulhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!