Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek irreális elvárás...

Szerintetek irreális elvárás baratoktól, baratnőktől, hogy ha látni akarjak a gyereket is, akkor jöjjenek el hozzánk látogatóba, ne kávézókban, éttermekben találkozzunk?

Figyelt kérdés
Ha valamelyik baratnőm találkozni akar, akkor általában 2 lehetőséget ajánlok fel, vagy menjünk el csak ketten valahova, vagy ha akarja látni a gyereket is, akkor jöjjenek hozzánk. Általában azt szeretnék, ha kávézókba, teraszokra, ettermekbe mennenk es vinnem a gyereket is, hogy találkozzanak vele, de ne üljünk már bent a házban... nem tudom más gyereke milyen, de az én 16 hónaposommal nem lehet beülni éttermezni, megunja, menne, felfedezne, nem ül meg szépen a babakocsiban...Mások szerint ez furcsa, a gyerek csak hisztizik és meg kéne szoktassam hogy éttermekbe járjákjunk. Mig kicsi volt és elvolt a babakocsiban mentünk is, de mostmár nagy, szaladgálni, jatszani, felfedezni akar, nem ülni egyhelyben. Tényleg szokatlan ez és más gyerek szépen megül 1-2 orat egy étteremben?
2017. aug. 25. 15:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem, ilyenkor tényleg látni akarják, én sokszor kifejtem, hogy szivesebben megyek nelkule, akkor nekem is van 1-2 ora nyugim, nekem úgy sokkal jobb.. de pl a keresztanyja szeretné látni is, de nincs is kedve bent ülni, sem játszótéren ülni...mert nem ebben a városban lakik, és mikor hazajon akkor szeret elmenni, beülni valahova, együtt vacsizni, borozni, stb. Az én gyerekem nem valami nagy evő, őt bármilyen kaja max 5 percig köti le.
2017. aug. 25. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
És úgy nem lenne jó nekik, hogy átmegy hozzátok, babázik, míg elkészülsz, aztán utána ketten mentek valahova? Értem, hogy látni akarja a gyereket, de azért nincs ebben semmi meglepő, egy 16 hónapos nem fog ott üldögélni mint egy dísztárgy, hogy ti jól el legyetek, főleg valami izgalmas új helyen. Aki meg ilyet ír, hogy 20-30 percig el kell legyen egy keksszel, annak egyrészt van 16 hónapos gyereke, meg szociális élete is? Ha én kimozdulok a barátnőmmel, akkor nem 20-30 percet akarok vele lenni meg dumálni valahol, szóval egy csajos délutános program szempontjából nem sokat oszt vagy szoroz, hogy mondjuk 2-3 órából (minimum) esetleg el van a gyerek 20 percet egy csomag keksszel, de persze nem kell meglepődni azon se, ha nincs el annyit. Nekem a park meg a játszótér is kicsit olyan, hogy mikor felnőttes dologra akarok koncentrálni, akkor nem épp a gyereket akarom kísérgetni, meg terelgetni meg magyarázni neki, márpedig mióta megy, azóta szerencsétlen megy is, tök boldog és nem fog szépen üldögélni, hogy mi nyugodtan csacsogjunk...
2017. aug. 25. 20:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem 2 és fél éves a kisfiam, segítségem nincs, senki nem tud rá vigyázni, apja külföldön dolgozik. Gyerektelen barátnővel több mint egy éve nem találkoztam, mivel egyik sem érti meg, hogy nem tudok beülni egy kávézóba órákra csacsogni.Gyerekes barátokkal pedig játszótér vagy játszóház. Változik a fontossági sorrend, alkalmazkodni kell.
2017. okt. 27. 09:18
 14/14 anonim ***** válasza:

Nyolcasnak: csak hát akkor hová tegye(m) a kicsit, mikor külön, hetente-kéthetente 1-2 órát barátnőzök ;)

Nagyon sok anya ezt nem tudja megtenni, mert mondjuk olyan városban él, ahol nincs ismerőse, segítsége.

Egyébként szerintem is park, játszótér - még néhány évig.

2019. máj. 12. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!