Hogy várhatja el a társadalom rengeteg fiataltól, hogy önállósodjon, menjen albérletbe ilyen albérletárak mellett?
kapzsiság, pénzéhség ill. a saját másik lakásuk kijön a bérleti díjból, amit bezsebelnek, így megmarad a teljes fizetésük.
szerintem szégyen, hogy kiraknak az utcára csupasz s**gel.... nagyon nehéz.
Ez nem újdonság, a társadalom egymást nagy ívben le...
Főleg azok akik örökölnek lakást vagy befektetnek egy lakásba és az utolsó forintot is lehúznák a honfitársukról. Munkahelyemről többeket ismerek akiknek az elmúlt 1 évben drágult a lakhatása mert a tulajok azt mondták "megtehetik hogy emeljenek a bérleti díjon" ha meg nem tetszik lehet menni. Sajnos itt tartunk.
"Már megint kezded?
Arra is lusta vagy hogy dolgozz, szal nem tudom milyen albérletről beszélsz."
Képzeld el, hogy dolgozom! De nettó 100 ezerből te milyen albérletet tudnál fenntartani?...
Ez sajnos a 21.század. Aki egyetemre vállalkozik, vagy csak egyszerűen nagyobb városba,-mondjuk Budapestre megy dolgozni, annak tisztában kell lennie az ottani árviszonyokkal, ezeket a lakásokat meg kell fizetni, nyilván én se pártolom ezeket a horribilis összegeket, de a célért bele kell fektetni, nincs mit tenni.
Sokan túlestek már ezeken a dolgokon, megfelelő családi támogatással, és mellette gürizéssel el lehet érni, nem te leszel az első és az utolsó. Viszont nem kötekedésképp, de nyavajgunk a 100k-s albérletért, egy élet felépítése szerinted mennyi? Ez egy hosszú folyamat, melynek során megtanulsz küzdeni a dolgokért, mindent magunknak kell megteremtenünk, és ezek csak alapköveik az Életnek nevezett dolognak.
Ha drága negyedet választasz, drágák a lakások, ez Pest megye, össze se hasonlítható mondjuk egy Békés megyével..
6-os!
A kérdező egyedülálló, fiatal és nem 300-400-et keres. Gondolom ha találna nem írta volna ki milyen ku.rva nehéz az élet. Én se kaptam meg semmit a szüleimtől. A párom igen, így most "jó" körülmények között élek, enélkül még otthon a nyomorban szenvednék minimálbérért.
Gusztustalan ez az ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!