Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felső vagy középosztályba...

Felső vagy középosztályba tartozik az a 25 éves nő aki ennyit költ magára, és ilyen igények mellett hol találhat magának férfit?

Figyelt kérdés
Egy csoportársam-barátnőm által ismerem ezt a lány,neki gyerekkori barátnője. Egyik nap együtt kávéztunk a mekibe. Késöbb mesélt a lányról a barátnőm mert én kérdeztem, nem kibeszélős jelleggel csak kiváncsi voltam. Én nem vagyok gazdag és soha nem barátkoztam újgazdag lányokkal (jahh, ők sem barátkoztak volna velem). 25 éves de még részben a szülei támogatják anyagilag és velük él együtt. Az egyetemet nem fejezte be még. Ehhez képest és a kortársaihoz visszonyítva iszonyú sokat költ magára. Kozmetikumai Clinique, Estee Lauder, Chanel, Burberry, MAC. Ezeknél a márkáknál egy rúzs is 7000 forint. Ezt ő maga mondta amikor a sminkek szóba kerültek. A barátnőm mondta hogy a ruhái is mindig márkásak, soha nem járt turkálóba, kínaiba. Massimo Dutti, Hugo Boss, Ralph Lauren, Gap, Marks Spencer, Zara, Furla, Burberry, Gucci, Max Mara. Rendszeresen jár étterembe, müpá-ba, kiállításokra, starbucks. Enyhén szólva is meredek igényei vannak amit egy átlagos fizetésből nehéz fizetni. Azt mondta magáról a kávézásnál hogy ő nem gazdag és a középosztályhoz tartozik. Szerintem meg alap hogy felsőosztály.

2016. márc. 25. 11:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem sok férfinek van türelme az ilyen ribikókákhoz.
2016. márc. 25. 11:50
 2/17 anonim ***** válasza:
33%

"25 éves de még részben a szülei támogatják anyagilag és velük él együtt."

Ha férfi lenne, akkor ezen feltételek mellett emberszámba se vennék a nők.

2016. márc. 25. 12:03
 3/17 anonim ***** válasza:
Te is tudod a választ, miért provokálsz?
2016. márc. 25. 12:09
 4/17 anonim ***** válasza:
65%
Jó lenne, ha ti lennétek a helyében, igaz? ;)
2016. márc. 25. 14:55
 5/17 anonim ***** válasza:
0%
#4 Nem kifejezetten. Ha én lennék ennyire eleresztve, értelmes dolgokra költeném, pl. világot látnék.
2016. márc. 25. 15:40
 6/17 anonim ***** válasza:

Felső középosztály. Az általad felsorolt márkákból kb. a Burberry meg a Gucci az, amit egy felső középosztálybeli ember nem engedhet meg magának, csak alkalomszerűen. Csak az ilyen emberek ritkán találkoznak minimálbéresekkel, és a saját köreikben átlagosnak tartják magukat.

Nem tudom, miből gondolja bárki, hogy utazásra, világlátásra nem költ ugyanennyit. Miért zárná ki egymást az öltözködés meg az utazás?

2016. márc. 25. 18:52
 7/17 anonim ***** válasza:
0%

off: Mert ismerek ilyen csajszit és tudom, hogy a fesztiválon, műkörmön, shoppingoláson és szelfiken kívül nem sokon jár az esze.

Most komolyan, te el tudod képzelni, hogy egy ilyen hölgyemény pl. sziklát mászik a Magas-Tátrában? De minden bizonnyal vannak kivételek is.

2016. márc. 25. 19:39
 8/17 anonim ***** válasza:

starbucks, lol. mitől lenne luxuskategória? ugyanígy a zara, gap, marks & spencer semmi különös.

középosztály.

2016. márc. 25. 19:40
 9/17 A kérdező kommentje:
Az átlagos egyetemista ezeket nem tudja megengedni magának. Persze a felsőosztályba tartozóknak megszokott a Gucci de szerintem ők olyan kevesen vannak hogy az átlagember ritkán találkozik velük Magyarországon/Budapesten. A Furlaban egy női táska 100.000 forint ( kirakatban làttam), egy jó kezdőfizetés pedig 150.000 forint. Lejőn a válaszokból hogy mindenki más körökben mozog és igy változik a megítélés is. De egy 150.000 kezdőfizuból szülői segítség nélkül nem lehet ilyen színvonalon élni Budapesten. A lány nem is régen kapott egy használtautót 3 millió forint értékben.
2016. márc. 25. 22:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
7-es, én konkrétan ilyen csajszi vagyok (mínusz starbucks, mert azt nem szeretem), és külföldi útból nem csak a hegymászás létezik, én a városokat, várakat meg a múzeumokat szeretem, az menne műkörömmel is (bár nekem speciel nincs). tudom, hogy jó érzés azt hinni, hogy aki gazdag, az mind üresfejű, de nem mind az :)
2016. márc. 25. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!