Felső vagy középosztályba tartozik az a 25 éves nő aki ennyit költ magára, és ilyen igények mellett hol találhat magának férfit?
Én magasabb színvonalon élek, mint ez a lány, a felsoroltak alapján. Régebben nem így volt, átlagos családban nőttem fel, de jó diplomákat szereztem, jó munkám lett.
Nagyon szeretem a luxust, a drága ruhákat (Gucci nálam alap, Furlám
nincs, nekem olcsó, csak drágább kategóriás táskát hordok). Drága autóval járok, amit nem használtan vettem. De ettől függetlenül ugyanolyan ember vagyok, mint bárki. A baráti körömben én vagyok a "leggazdagabb", de ez senkit sem zavar.
És utazni is nagyon szeretek! Nem zárja ki a szép ruha azt, hogy világot lásson az ember. Sziklát nem mászok, mert nem szeretnék. Viszont érdekelnek a különböző kultúrák, nagyon szeretem a múzeumokat, és az nyáresti sétákat egy-egy külföldi városban. És imádok enni. Mindenhol kipróbálom a legjobb éttermeket.
A starbucksba járok, műkörmöshöz nem.
Az említett lány a középosztályba tartozik. Még én sem sorolnám magam a "magasabb" kategóriába.
Magyarországon élek! Saját céget vezetek. Húszas éveim közepén járok. Igen, én úgy gondolom, hogy a felső középosztályba tartozom. Azért milliárdjaim nincsenek, hogy a felső tízezerhez soroljam magam. Akkor mégis hová kellene? Szerintem 100ezer Ft körüli fizetés a normál középosztály. Nekem ennél jóval több a bevételem, de nem milliárdokról van szó.
Az említett lány által vásárolt márkák közül egyedül a Burberry és a Gucci a drágább. A többi teljesen átlagos, plázában és outletekben beszerezhető márka. Hozzá képest én "gazdagabb" kategóriába tartozom (már csak azert is mert engem nem a szüleim tartanak el), de mivel en sem vagyok felső tízezer, így ő sem. Középosztály.
Utolsó egy példaértékű ember,van egy célod akkor hajtasz érte,én se elégszek meg a ,,nagyi kifőzdéje élettel",ezért is hajtok,képzem magam és folyamatosan pörgök,keresem a lehetőségeket.
Felső középosztályba tartozik igen,találhat persze,nagyon jól kérdezted FÉRFI-t nem egy mai tipikus pasit akik a 90% mert esélyük sincsen egy ilyen lányt megkapjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!