Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Felső vagy középosztályba...

Felső vagy középosztályba tartozik az a 25 éves nő aki ennyit költ magára, és ilyen igények mellett hol találhat magának férfit?

Figyelt kérdés
Egy csoportársam-barátnőm által ismerem ezt a lány,neki gyerekkori barátnője. Egyik nap együtt kávéztunk a mekibe. Késöbb mesélt a lányról a barátnőm mert én kérdeztem, nem kibeszélős jelleggel csak kiváncsi voltam. Én nem vagyok gazdag és soha nem barátkoztam újgazdag lányokkal (jahh, ők sem barátkoztak volna velem). 25 éves de még részben a szülei támogatják anyagilag és velük él együtt. Az egyetemet nem fejezte be még. Ehhez képest és a kortársaihoz visszonyítva iszonyú sokat költ magára. Kozmetikumai Clinique, Estee Lauder, Chanel, Burberry, MAC. Ezeknél a márkáknál egy rúzs is 7000 forint. Ezt ő maga mondta amikor a sminkek szóba kerültek. A barátnőm mondta hogy a ruhái is mindig márkásak, soha nem járt turkálóba, kínaiba. Massimo Dutti, Hugo Boss, Ralph Lauren, Gap, Marks Spencer, Zara, Furla, Burberry, Gucci, Max Mara. Rendszeresen jár étterembe, müpá-ba, kiállításokra, starbucks. Enyhén szólva is meredek igényei vannak amit egy átlagos fizetésből nehéz fizetni. Azt mondta magáról a kávézásnál hogy ő nem gazdag és a középosztályhoz tartozik. Szerintem meg alap hogy felsőosztály.

2016. márc. 25. 11:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A tapasztalataimból indulok ki. De ezt öröm hallani.
2016. márc. 26. 08:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Én magasabb színvonalon élek, mint ez a lány, a felsoroltak alapján. Régebben nem így volt, átlagos családban nőttem fel, de jó diplomákat szereztem, jó munkám lett.

Nagyon szeretem a luxust, a drága ruhákat (Gucci nálam alap, Furlám

nincs, nekem olcsó, csak drágább kategóriás táskát hordok). Drága autóval járok, amit nem használtan vettem. De ettől függetlenül ugyanolyan ember vagyok, mint bárki. A baráti körömben én vagyok a "leggazdagabb", de ez senkit sem zavar.

És utazni is nagyon szeretek! Nem zárja ki a szép ruha azt, hogy világot lásson az ember. Sziklát nem mászok, mert nem szeretnék. Viszont érdekelnek a különböző kultúrák, nagyon szeretem a múzeumokat, és az nyáresti sétákat egy-egy külföldi városban. És imádok enni. Mindenhol kipróbálom a legjobb éttermeket.

A starbucksba járok, műkörmöshöz nem.

Az említett lány a középosztályba tartozik. Még én sem sorolnám magam a "magasabb" kategóriába.

2016. márc. 27. 18:54
 13/17 anonim ***** válasza:
# 12 mivel foglalkozol?
2016. márc. 27. 20:10
 14/17 A kérdező kommentje:
12# Magyarországon élsz? Ha szerinted ez a lány középosztályba tartozik akkor az ország nagyrésze az alsóosztàlyba tartozik sőt Budapesten kivűli részeken a mélyszegénység az uralkodó. A kortársai közül is kitűník. Mivel foglalkozol és milyen diplomád van?
2016. márc. 28. 11:06
 15/17 anonim ***** válasza:
Tulajdonképpen hogy értelmezzük a középosztályt? A medián keresetek alapján a 130 000 körül keresőek az abszolút közép, de ennyiből max akkor tartod fenn magad, ha valahonnan már lett egy lakásod. Nettó 280-nal már benne vagy a felső 10%-ban, de azon belül nagyobb különbségek vannak, mint az alsó 90%-ben.
2016. márc. 28. 17:16
 16/17 anonim ***** válasza:

Magyarországon élek! Saját céget vezetek. Húszas éveim közepén járok. Igen, én úgy gondolom, hogy a felső középosztályba tartozom. Azért milliárdjaim nincsenek, hogy a felső tízezerhez soroljam magam. Akkor mégis hová kellene? Szerintem 100ezer Ft körüli fizetés a normál középosztály. Nekem ennél jóval több a bevételem, de nem milliárdokról van szó.

Az említett lány által vásárolt márkák közül egyedül a Burberry és a Gucci a drágább. A többi teljesen átlagos, plázában és outletekben beszerezhető márka. Hozzá képest én "gazdagabb" kategóriába tartozom (már csak azert is mert engem nem a szüleim tartanak el), de mivel en sem vagyok felső tízezer, így ő sem. Középosztály.

2016. márc. 28. 20:22
 17/17 anonim ***** válasza:

Utolsó egy példaértékű ember,van egy célod akkor hajtasz érte,én se elégszek meg a ,,nagyi kifőzdéje élettel",ezért is hajtok,képzem magam és folyamatosan pörgök,keresem a lehetőségeket.

Felső középosztályba tartozik igen,találhat persze,nagyon jól kérdezted FÉRFI-t nem egy mai tipikus pasit akik a 90% mert esélyük sincsen egy ilyen lányt megkapjanak.

2016. ápr. 7. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!