Szerintetek irreális elvárás baratoktól, baratnőktől, hogy ha látni akarjak a gyereket is, akkor jöjjenek el hozzánk látogatóba, ne kávézókban, éttermekben találkozzunk?
Azert egy 16 honapossal ezt meg kellene tudni oldani, a baratnok rugalmassagaval egyutt.
Elmentek kavezoba, a gyerek ha kap valami nasit ( viszel pl egy zacsko babakekszet ) azzal elvan fel orat, utana meg elsetaltok egy parkba, jatszoterre.
Egy ekkora gyereket nyugodtan lehet szoktatni, hogy 20-30 percet ellegyen a babakocsiba.
Egyet értek az egyessel. Ha nem lakásban akarnak ülni, menjetek játszótérre.
Ezek a barátnők szintén hozzák az étterembe a kisgyereküket?
Teljesen normális, és érthető a kérésed.
Egy 16hós (még a 2 évesem sem) nyilván nem fog egy kávé felett csacsogni veletek. Persze h mehetnékje van, unja magát.
Akkor menjenek el hozzátok, nézzék meg a picit, majd csak te menj el a barátnőiddel. De nem bárhstó el egy ekkora gyerkőczől h egyhelyben üljön 1 órát.
Nem minden 16hónapos egyforma..
Van amelyik elüldögél babakekszet rágcsálva es van amelyik max.2 percig es utána már nem bir nyugton maradni.
Ha beszélhetni is akarok a baratnőmmel akkor mi sem kávézókba mentünk.hanem parkba, játszóházba, vagy olyan terekre ahol nyugodtan mehet amerre akar
Az még nem fordult meg a fejedbe, h csak udvariasságból mondják, h szeretnék látni a gyereket is? pláne egy gyermektelen?
Nekem több nagyon jó barátnőmnek nincs még gyereke és ők pl. nem vágynak olyan gyakran arra, h lássák a gyereket mint engem. Értsd úgy, hogy velük találkozunk hetenete kéthetente 1-2 órára kávázni vagy beülünk valahova egy hamburgerre vagy gyrosra, a gyereket meg jó ha 2-3 havonta látják.
Nem lehet, h emögött inkább az van, h nem merik bevallalni, h inkább csak veled mozdulnának ki a gyereke meg annyira nem érdekli őket?
Még annyi, h én teljesen megértem, h nem akarnak lakáson belül, nálatok a gyerekjátékok között kikapcsolodni...
Én mennék beülni a gyerek nélkül, max. felajánlanám, h előtte vagy utána ugorjanak fel megnézni a gyereket.
Utolsó, ezzel kezdődik a kérdés kifejtése:
"Ha valamelyik baratnőm találkozni akar, akkor általában 2 lehetőséget ajánlok fel, vagy menjünk el csak ketten valahova, vagy ha akarja látni a gyereket is, akkor jöjjenek hozzánk. "
Tehát de, megfordul a fejében, és fel is ajánlja.
Köszönöm, értettem eddig is, DE ENNEK ELLENÉRE, még elképzelhető, h valaki gáznak érzi azt megmondani kerek perec, h köszi nem akarom látni a gyerekedet inkább menjünk kettesbe.
Mondjuk baromi sok minden függ a szövegkörnyezettől, mármint attól, hogy a kérdező, hogy tette fel a kérdést(vagy tálalta a 2 opciót) és a barátságtól is.
Ez csak egy ötlet, mivel nem voltak ott velük, csak találgatok, de igen, ismerve az emberi természetet ez is egy opció lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!