Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy kellene az ilyent jól...

Hogy kellene az ilyent jól lereagálni?

Figyelt kérdés

9 hónapos babámmal mostanában kezdtünk játszótérre járni és nem tudom, mi a szokás. Beültünk a homokozóba, beszélgettünk ismerőssel. Közben egy mellettünk játszó 4-5 év körüli kislány eléggé egyértelművé tette, hogy nem adja kölcsön senkinek a játékait. Az én kislányom odafordult és megfogta az egyik játékát, elettem tőle, de ezt megismételte és nem voltam elég gyors, a nagyobb lány odaugrott elvette tőle a játékot és rákiabált hogy NEM. Az én lányom megijedt és elkezdett nagyon sírni. Belőlem előtört az anyatigris és rákiabáltam a kislányra hogy miért kell egy pici babát megijeszteni, nem akarjuk elvenni a játékát. A mellettünk lévő szülők bámultak rám csodálkozva, a kislány nagymamája meg távolabb ült és szó nélkül végignézte az egészet.

Tudom, nem kéne túlreagálni meg rászólni első nap más gyerekére, pláne kiabálni vele, de úgy gondolom, egy ekkora gyerek észrevehetné már, hogy babát nem bántunk, nem ijesztjük meg. Ilyesmiket hogy kellene helyesen kezelni?

2017. aug. 22. 23:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
63%
Előző, de a négy éves kislány, nem bántotta a babát, egyszerűen csak rászólt hogy ne vegye el a játékot.
2017. aug. 28. 01:03
 32/32 anonim ***** válasza:
0%
Odaugrott elé és ráüvöltött. Az én felfogásom szerint ez már bőven kumeríti a bántás fogalmát.
2017. aug. 28. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!