Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért tekint a férfi másként...

Miért tekint a férfi másként a nőre?

Figyelt kérdés

Sok esetben, esetünkben is jelentkezett az a probléma amit már oly sokszor olvastam,

szülés után eltűnik az intimitás, a szexuális együttlétek.

Mi ennek az oka és hogyan orvosolható?

Nálatok hogy volt? Hogyan oldódott meg?

2017. aug. 21. 14:00
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
32%

Miert idegenekkel beszeled meg?

Nekem alap ,hogy mihamarabb a párommal beszélem meg őszintén ha gondom van vagy valamit nem értek , mit miert tesz...

2017. aug. 21. 16:11
 22/37 anonim ***** válasza:
71%
16# vagyok most olvastam el a kommentjeid. Nem csak a kulsomrol van szó, hanem ugye ez 2 emberes dolog es párom ugyanúgy kivánt , talán még jobban is néha. Nem a kulso a lenyeg.. egy darabig nem neztem ki jol 7 hét alatt ment le a hasam a regi lapos formajaba megis ha lehetett a fenekemet markolaszta vagy csókolgatott , es kuldte / kuldi a hianyzol smseket stb. Szval ha parod nem talal uj not. Lehet h nalatok sem alakul ez ki. Ha gyerek nelkul talal uj not akkor is megeshet h mar nem teninett volna Rad nőként csak társként...lakótársként
2017. aug. 21. 16:16
 23/37 A kérdező kommentje:
#21 mint azt fentebb 2x is mondtam, nem hajlandó egyenesen válaszolni a kérdésekre
2017. aug. 21. 16:16
 24/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hajlandó egyenesen válaszolni, vagy csak ködösít, az már tényleg nagy gond. De akkor se hagyd ennyiben, egy baba felnevelése nemcsak a nő feladata, ha ketten vállaltátok be. Ha szerette volna a házasságot és a babát is, akkor valószínű, hogy tényleg megijedt a felelősségtudattól, bár nem értem, hogy ezt miért nem lehet bevallani, nincs ebben semmi szégyen. Szép lassan rá lehetne hangolódni a babára és egymásra is. Hármasban talán még szebb pillanatokat élhetnétek át együtt, kettesben pedig újra megpróbálhatnátok "fellobbantani a tüzet". Valamit akkor is tegyél. Ha elaludt a baba, romantikus vacsi, gyertya, a szokásos. Aztán lehet bevethetnél valami szexi fehérneműt is, legvégső esetben. Ha arra sem reagál férfiként, akkor tényleg gáz van. És nem, nem feltétlenül nő, de valamiért elhidegült tőled. Bár sajnos tényleg mindenki egy másik nőre gondol egyből, jogosan...
2017. aug. 21. 18:49
 25/37 anonim ***** válasza:
78%

Ertem bocsi, nem olvastam el minden kommentet

Akkor az már ( ha elotte mindent megtudtatok beszelni) ha nem is a megcsalas jele de elhidegulésé az biztos. Valami gebasz van. Lehet h unáta kellene nézned kicsit. Olyan nincs h egy pasi v akár egy nő ilyen szinten ne akarjom intim kapcsolatba kerulni a parjaval... vannak szükségletek vhol lekell vezesse.:(

2017. aug. 21. 18:58
 26/37 A kérdező kommentje:
#25 két hónap alatt kétszer voltunk együtt úgy ahogy, de az is mint ha kényszeritettem volna, persze én kezdeményeztem
2017. aug. 21. 19:56
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem a problémát? Két hónapos a baba, tehát 2 hete járt le a gyermekágyi időszak, azóta lehettek együtt és 2x együtt is voltatok úgy-ahogy. Az még menthető. De semmi ölelés, összebújás nincs este, mikor ágyba kerültök?
2017. aug. 21. 20:57
 28/37 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem berezelt a hirtelen felelősségtől, hogy megváltozik az élete és leblokkolt. Ha képtelen megnyílni és megbeszélni veled, mondd el, hogy aggódsz értetek. Akár még pszichológust is bevonhattok végső esetben.
2017. aug. 21. 20:59
 29/37 A kérdező kommentje:

#27, együtt voltunk de kb azt is ki kellett kényszeritenem, a libidóm rendben szóval ilyen-olyan módon nekem igényem lenne a heti 4 alkalomra mondjuk, ahogy korábban is.

Este beesik az ágyba és alszik, nincs már kb semmi intimitás, max amit kikényszerítek, de az meg milyen már.

2017. aug. 21. 21:16
 30/37 anonim ***** válasza:
79%

Nem lehet, hogy szüksége lenne egy kis szabadidőre? Nem, nem pont haverokra, piára, stb-re gondolok, csak arra, hogy teljesen egyedül legyen a házban.

Eddig gondolom te is jártál dolgozni (illetve kb már 1 éve otthon vagy), aztan csak volt napi vagy legalább heti szinten pár óra, amikor egyedül volt otthon, és csak létezett...

Tapasztalatlanként és nőként írtam mindezt, tehát én sem látok bele a fejébe, de mint ember engem meg tud bolondítani tudat alatt, ha néha nem vagyok egyedül otthon.

Tesójával, haverjával nem tudnál beszélni, hogy mi a helyzet?

Drukkolok nektek!

2017. aug. 22. 00:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!