Szerintetek aki ezt a kommentet írta az egyik kérdéshez, ő anyuka, vagy egy férfi?
Vagy egy besavanyodott anyuka, vagy egy gyereket nem akaró férfi, esetleg egy apuka aki annyit vesz észre a gyereknevelésből, hogy a felesége nem akar ágyba bújni vele és fáradt.
Ennyiből nem tudnám megmondani, hogy melyik a három közül.
Még a besavanyodott anyára gondoltam én is, mert sokszor olyan flegma válaszokat kapok, hogy nem is értem, és úgy gondolom nem gyűlik mindig valami férfi a kérdésemhez.
Remélem ez egy tinilány vagy tinifiú, ilyen anyukája egy babának/kisgyereknek/kamasznak se legyen.
Bárki írhatta.
Egy hülye libának, aki egy semmilyen kapcsolatba akar gyereket nulla saját egzisztencia nélkül, én is hasonlót írnék.
Se besavanyodott, se tini nem vagyok.
Tervezetten vállaltam gyereket és se anyagi, se párkapcsolati gondjaim nincsenek.
Egyszerűen tudom, mivel jár egy gyerek.
Szerintem valószínűbb egy tini, a középosztály aljáról, akinek a besavanyodott anyja a nyakába varrja a kistesóját és folyton panaszkodik neki, vagy egy barátnője panaszkodik folyamatosan neki.
A mi pelenkaadagunk 10ezer popsitörlőstül, és az elejétől kezdve kipihent voltam egyedülálló segítség nélküli anyaként..
Ijesztgetni nem szép senkit, max elmondhatja mindenki, hogy milyen példákat lát. Ha csak az egyik oldalt vázoljuk fel, téves képet fog kapni, és rossz befolyás hatására fog dönteni..
Egyszerűen tudom, mivel jár egy gyerek.'
De nyilván nem így közlöd, ha tényleg szereted a gyereked, nem az árnyoldalát írod, és úgy, hogyha valaki elolvassa, rólad von le negatív következtetést.
Miért ne vágyhatna valaki egy kisgyerekre, akkor is ha sok negatívuma van, bár szerintem ennyit megér.
Utolsó: Igen, remélem, hogy a nyári szórakozás
Az a baj én sem hiszem, hogy tini.
Biztos a gyereke is érzi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!