Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Másként bántok a barátnőtökkel, ha menstruál?
Figyelt kérdés
2014. nov. 21. 23:06
1/7 anonim válasza:
Nem. Viszont ő minden apró hülyeségért leordít :(
3/7 anonim válasza:
Ilyenkor nyugodtabbnak, elnézőbbnek és kedvesebbnek kell lenni. Ha ez sem elég akkor nyugalomban egyedül hagyni, lehet úgy jobb nekik.
4/7 anonim válasza:
fordítva... :/ minden baja... ha megkérdezem az a baja, ha nem akkor meg az, ha körbeugrálom akkor azt hiszi lenézem, ha nem akkor meg, hogy mindent ő csinál... hát jó...
5/7 anonim válasza:
be kell őket zárni,egy szobába,elkülöníteni emberek közeléből,és hideg vízzel öntözni,percenként.Tanuljon meg uralkodni magán
de némelyik egész normálisan viselkedik olyankor is,ebből van kevesebb,és a leírt módszer segít hogy több legyen.
6/7 anonim válasza:
Hejj! Mint nő, kikérem magamnak ezt az általánosítást! Én speciel beveszek egy algoflex m-et és egész nap rózsaszín ködben úszom csendesen, mint egy kis angyalka. Ezek a legjobb napjaim.
7/7 anonim válasza:
Én nő vagyok, de sosem ordítom le a párom se menstruáláskor se másért, inkább megbeszéljük.
"Nehéz napokon" megiszok minden reggel 1 bögre cickafark fű teát+ algoflex m és ennyi. Uralkodok magamon, nem mutatom, hogy megvan, csendben szenvedek. Páromnak fel se tűnik, hogy megvan, már csak akkor mikor mondom, hogy nincs szex ma:P Amúgy párom is szokott ilyenkor kedveskedni, hoz haza gyümölcsöt, meglep egy kis csokival, néha van, hogy ilyenkor nagyon fáj a mellem, akkor meg masszírozza.:) Sose ordítom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!