Kézmosás kérdés?
Egyszerűen még mindig nem tudom megérteni, hogyha valaki jön hozzánk, miért nem tud kezet mosni, mikor a bejárati ajtóval szemben nem messze(kvázi útba esik) van a fürdőszoba, ahol a finom illatú szappan és a pihe-puha törülköző várja a kezeket.
Igaz a kisfiunk fél éves, de akkor is én eleve úgy vagyok, ha jövök valahonnan(még ha csak a postaládát is nézem meg-tegyük hozzá panelban lakunk!!!!-) akkor is ha feljövök az első dolgom a kézmosás!ne értésetek félre, nem vagyok mániákus, de szerintem ez alap!főleg ha egy kisgyermek is van, akinek természetesen a kezeit(de miért azt) kell megfogni, amit a szájába tesz, a játékokat fogdossa amit úgyszintén a szájába tesz.... de hozzá tenném h 50+ nőkről van szó(férjem családja) és valahogy nincs bennem annyi, hogy szóljak nekik mert úgy felhúznak már akkor h inkább nem is beszélek nehogy baj legyen belőle!
tudom igen hogy szólni kellene, csak akkor meg azt kapom(volt már rá példa) jajjj csak egy busszal jöttem!(micsoda?????), a másik h otthonról jöttem(mondom oké, de megfogtad a ház közös bejáratának a kilincsét, meg Isten tudja előtte otthon még mit) úgyhogy a falra tudok mászni ettől.
kinek mi a véleménye erről a kézmosásos dologról? "kényes" kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!