Hogy illik a hálapénzt odaadni az orvosnak? Borítékba vagy csak a kezébe adom?
Szia!
Borítékban illik, legalábbis én mindig borítékban adtam a kezébe. (általában úgy, amikor nem látta senki).
"Borítékban illik"
Rohadjon meg sz összes, aki elfogadja, az meg főleg aki elvárja!
4 éves unokaöcsém kénytelen volt kórházban tölteni pár napot. Panaszkodott, hogy alig kap valamit enni, míg a többi gyerek rendesen kap. Szóvá tettük a nővérkénél. Közölte, hogy napi 500 Ft, hogy odafigyeljenek a gyerekre.
És ez még csak a jéghegy csúcsa abból, amit tapasztaltam a magyar egészségügyből!
Szerintem ha te fölajánlod a hálapénzt és ő elfogadja azzal nincs semmi baj, nem keresnek olyan sokat h bűn lenne elfogadni! Az viszont bunkóság ha számonkéri rajtad.
Egyébként a mi állatorvosunk nemhogy hálapénzt nem fogad el, egyáltalán semmilyen fizetséget nem fogad el, pedig mindig akarunk fizetni. Ritka rendes ember.
Szia!
Gondolod,ha pénzt adsz,akkor jobban gyógyúlsz,vagy tulajdonképpen mért adsz neki? Ez egy magyar hü***lye szokás csak. A lányom olaszban él, ott nem is ismerik ezt a dolgot.Voltam korházban sajnos eleget és láttam, hogy aki adott, az sem kapott külömb "szolgáltatást" mint én. Nézd meg az orvosok milyen autókkal állnak be a korház udvarára.Csak sírnak. Najdnem mindnek van magánpraxisa, ahol búsásan levesz,ha odamész. De adjál neki ha úgy gondolod. van egy közmondád: DUNÁRA VIZET.
14:52: akkor te nem tudom merre jártál, mert igen, aki ad, azzal foglalkoznak, aki nem ad meg rugdossák.
persze, hogy nem ismerik, ha 2ezer eurós fizetés lenne itthon, ezek sem várnák el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!