Nem tartjátok furcsának, hogy egy doki megmondja előre, hogy mennyit kér egy szülésért? Az odaáig még rendben, hogy kap hálapénzt, de hogy ezt az összeget ő határozza meg.
Én épp ezért nem fogadtam orvost! Nekem nincs 100, de még 50ezrem sem, hogy olyasmiért fizessek, amit egyébként is meg kell valakinek csinálnia. Ahogy a sógornőm mondta, nem fogják bennem hagyni a gyereket! Reméljük! :)))
Sokan itt azt írják, hogy a dokinak a 10szeresét szokták adni szülés után, mint amennyi 1 vizsgálat díja. Tehát ha 6000ft egy vizsgálat, akkor 60.000 ft a "szülési díj".
Szia!
Az már nekem is durva, hogy előre nyíltan kimondja a doki, hogy ennyi a szülés! A legnagyobb pofátlanság benne, hogy ugyanabban a környezetben és körülmények között vezeti le sok-sok pénzért a szülést, mint az ügyeletes doki.
Az én dokim nem mondta meg, de ha meg is mondta volna, akkor se biztos hogy annyit adnék, ez mind attól függ, milyen "élményekkel" távozok majd a babámmal a kórházból!
A 100 ezer azért durva, itt nagyon max. 50 et kapnak, de az is sok!
Komolyan,hihetetlen.
En kulfoldon fogok szulni de itt a doki nem fogad el penzt,mondvan h o csak a munkajat vegezte.
Sot a szuleszno meg egy ajandekcsomagot se akart elfogadni az ismerosomektol mert neki ez a munkaja.
A magyar orvosokat is a paciensek rontottak el.
Pontozzatok le ezert,nyugodtan de ez az itt elo magyar orvosom mondta.O tobbek kozott ezert se maradt otthon.
Gondolom, ha vki magánrendelésre járt, akkor a dokinak is lehetne annyi esze, hogy ha vki 9 hónapon át fizetett neki, akkor pont a szülesnél nem?! Így pofátlanságnak tartom, hogy megmondja , hogy mennyit kér, már az is plusz pénz neki, ha a magánrendelésére járnak.
Amúgy, ha vki nem magánrendelésre járt és netán így kéri fel a dokit akkor megérteném ha a doki megmondaná mennyit kér a szülésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!