Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem tartjátok furcsának, hogy...

Nem tartjátok furcsának, hogy egy doki megmondja előre, hogy mennyit kér egy szülésért? Az odaáig még rendben, hogy kap hálapénzt, de hogy ezt az összeget ő határozza meg.

Figyelt kérdés
Az előbb olvastam egy választ,hogy 100 ezret kért a szülésért a doki!Nem ez a munkája?Ezért kapja a fizuját?!Ki hogy vélekedik erről?
2009. máj. 13. 18:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
A 22.07-es kismamának írom,h a magyar doki azért ne legyen ilyen leszóló,mert ő sem véletlen ment el...és sztem itthon ő is simán elfogadta a hálapénzt,és talán "tarifája" is volt.Hidd el,ha úgy keresnének a dokik,mint külföldön,nem lennének fáradtak,ingerültek,türelmetlenek,és nekünk,pácienseknek nem kellene plusz pénzt adni azért,ami máshol természetes(pl.az emberséges bánásmód,korrekt tájékoztatás,odafigyelés)!
2009. máj. 13. 23:18
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2009. máj. 14. 08:59
 13/14 anonim ***** válasza:
94%

Pofátlanság, megmondani, hogy mennyit kér. Majd ha szálmlát ad róla akkor kifizetem. Mert pénzt nem kérhet szülésért, hacsak nem a doki saját magánkórházában szülsz. Én meg sem kérdeztem a dokim, hogy mennyit kér, mivel jó kis lóvékat hagytam ott a magánrendelésen. Igy is kapott 30000-et. És kérdem én, ha valaki kevesebbet ad, mint amennyit a dokit vár akkor mi van? Visszadugja a gyereket a hasamba. Vagy feljelent? De milyen alapon?

A magyar orvosokat és egészségügyi dolgozókat valóban a betegek rontották el. Sajnos én is tapasztaltam, nem a szülés kapcsán, hogy bizony tartják a markukat, még egy aláirásért is. De ha jól belegondolunk valóban ez a dolguk és erre esküdtek fel. Nekem is van egy szakmám és én ha fizetésemen kivül bárkitől is pénzt fogadénk el, akkor másnap már rács mögött lennék. Ezt néhány orvos is megérdemelné, tisztelet a kivételnek, csak sajnos ők vannak kevesebben!!!!

2009. máj. 14. 15:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Hű!Ez tetszett:)
2009. máj. 14. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!