Sok gyerekes szülőt látok mos 3 gyerekkel, mivel igy sok a kedvezmény. Sajnos ez alanyi jogon jár. AZ lenne nem az a normális ha annyi gyereket vállalok akiket fel tudok nevelni beiskolázni?
Nekem is van 2 gyerek 20 és 22 évesek az a 2db diploma kb 1 millio leszaz egyik.
kérdem én akki még lakásra se tudja megteremteni az anyagiakat az 3 gyereket hogy fog iskoláztatni??
Mit írt privátban?
Mi most várjuk az elsőt, de 3-4 gyermeket szeretnénk vállalni. Mindkettőnk nagy családra vágyik, ennyi az ok. Mielőtt tudtuk volna, hogy milyen kedvezmények vannak is ezt szerettük volna.
Hogy jön ez ide?
Egy 3 gyerekes ismerősöm se lakott az utcán a CSOK előtt...
Eleve ha utánanéznél tudhatnád, hogy a 10+10-et nem vágják az ember után. Komoly feltételei vannak. Csak az kapja meg, aki egyébként is kapna hitelt piaci alapon is.
A "sima" 10 millióból meg ugyan nem veszel se lakást, se házat... csak ha van hozzá még jópár millád, mert kulipintyóra nem lehet költeni, meg van határozva, mekkora kell hogy legyen.
Sajnos még mindig az átkos renszeri felfogás van itt,
mint munkáltató, munkavállaló, magánember.Amig csak az állmra számítunk és magunk nem tudunk elérni semmit addig ez az ország nem fog sehova fejlődni.
3 gyerek után semmit nem kell fizetni a T,B NY járülék kivül
Kérdem én akkor ami adonkból nevelik fel a gyerekeket..
Ez ugyan az mikor mindenki felvette a deviza hitelt SEMIRE!!Pedig senkinek nem tartottak fegyvert a fejükhöz.
lehetett volna forint alaput felvenni!!! Ammi nekem is meg több ismerősömnek van, de én is fogok lázadni hogy nekem is engedhetnének el 1-2 millio-ott
Szerintem a kérdező eltévesztette a házszámot... Akikre ő gondol, azoknál nincs net, ha van, akkor se gyakoriznak (viccelsz? írni meg olvasni kell) hanem YouTube-ról üvölt a bulibáró.
Nem minden három, vagy több gyerekes család él segélyből, valami putrisori önkormányzati lakásban.
Bármilyen hihetetlen, sokan szülnek harmadik (sokadik) gyereket saját családi házba, saját jövedelmre, és probléma nélkül kifizetik a fősulit is.
igazad van nekem 2 van mit írtam már itt üzenetben.
most készülnek diplomát szerezni. most tartok 2millionál ugy hogy dolgoznak.
egyik angliába él és tanul másik meg most fog férjhez menni osztrák férje lesz.
tehát ez 2 böl2 akki nem ithon képzeli el az életét,amit meg is értek.
UGYHOGY NEKEM SENKI NE JÖJÖN AVVAL HOGY A NYUGDIJUNKAT OK FOGJÁK KITERMELNI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!