Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babanézőbe 8ora utan mar nem...

Babanézőbe 8ora utan mar nem illik menni, nem?

Figyelt kérdés
Akar milyen jo baratok..?
2017. aug. 12. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
nem,mert 8kor egy baba már alszik átlagos esetben
2017. aug. 12. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Nem, meg akkor már úgy is alszik a gyerek.
2017. aug. 12. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
8 óra után még nyugodtan mehetsz, 20 óra után én már nagyon nem örültem volna látogatónak. 😀
2017. aug. 12. 18:18
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ. Az a barátnőm akivel napi szintű a kapcsolatunk, nem zavarna. De alap esetben nem illik.
2017. aug. 12. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem már 7 után nem

(Én pl 7kor fürdetek...)

2017. aug. 12. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem 7 utàn sem, függetlenül hogy van-e baba. Max ha bulizni mentek àt. :D

Mert ugye fürdetés, szopiztatàs jó esetben, altatás, majd az anyuka is elmegy zuhizni, míg alszik a baba, végre beszélgetnek pihennek a párjàval, mert gondolom ő megy dolgozni, ill.lehet hogy sokszor kel még a baba ês lehet koràn lefekszenek, mert kezdődik a 2. műszak.

2017. aug. 12. 19:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor már alszik a baba, így max szülőnézőbe lehet menni.

A lányom 3 éves, fél nyolckor van takarodó. Van egy barátnőm, aki át szokott jönni, ő 7 körül ér ide. Ha később, akkor a gyerekkel már nem találkozik, én meg fogom a bébiőrt és kiülünk az udvarra beszélgetni, borozni.

Amúgy az a legegyszerűbb, ha megkérdezed a barátodat, akihez mennél, hogy nekik hogyan felelne meg. A kommunikáció csodákra képes!

2017. aug. 12. 20:39
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Tőlük kell megkérdezni, hogy hány óra tájban mehettek. Ha nem mondanak semmit, akkor kérdezz rá, hogy de mégis hány óra tájban, mondjanak valamit, mert nektek egyszerűbb alkalmazkodni.

Nehogy azt kérdezd meg, hogy nyolc után mehettek-e, mert vannak olyan mulya emberek, akik semmire se tudnak nemet mondani, úgyhogy képesek és azt mondják igen, akkor is, ha zavartok, utána meg fél évig dohognak, meg telesírják az internetet/ismerősi kört, hogy mekkora parasztok voltatok, hogy nyolc után mentetek...

2017. aug. 12. 23:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Bakter, alapból nem illik odaállítani senkihez nyolc után, csak úgy random... :D
2017. aug. 14. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!