Kedden császároznak ás rosszul esik hogy. Vagy felfújom?
Figyelt kérdés
Párom közölte hogy vasárnap horgászatot tervez, amivel nincs baj de nem tetszik nekem ez és rosszul esik. Kedden megyek császárra és valahogy más tervnek jobban örültem volna.
Akkot ezt mond el neki,hogy szeretnéd ha együtt töltenétek,mert ez utolsó szabadnapja amit még ketten tölthettek. Ha csak magadban puffogsz abból nem.fogja kitalálni mit szeretnél.
2017. aug. 4. 06:36
12/24 anonim válasza:
Hát az én császárom előtt hasonló idő volt, mint most, akart a tököm már sétálgatni a 40 fokban... én nem venném ezt zokon, elfoglalnám magam mással. De ha te vele szeretnél lenni, mondd el, hogy eltöltenél vele utoljára kettesben egy napot. Neü olyan nehéz normálisan kommunikálni duzzogás helyett.
2017. aug. 4. 07:24
13/24 anonim válasza:
És elmondtad neki hogy mit szeretnél vagy csak duzzogsz itt?
Ha jó helyre mennek menj vele te is, pihenni, sétálni, esetleg fagyizni ott is lehet.
2017. aug. 4. 07:40
14/24 anonim válasza:
Nem tudsz elmenni vele horgászni?
2017. aug. 4. 07:44
15/24 anonim válasza:
Felfújod, mert tombolnak a hormonok. Nincs ezzel semmi gond... de azért, mert kedden műtenek, miért kellene 2 nappal előtte otthon ülnie melletted és a kezedet fogni. vagy mit vársz tőle?
2017. aug. 4. 08:09
16/24 anonim válasza:
Hat menj vele....
Az en parom csaszar elott 2 hettel kezdett egy nagy maszekot a rendes munkaja mellett.meg csaszar elotti nap is maszekolt fel nap,utana aludt kicsit,majd elment ejjelre dolgozni.reggel mikor megjott,felugrott ertem aztan mentunk a korhazba.
Ha kikapcsolni akart volna elmenni,azon se dilemmaztam volna.menjen.van telefon is a vilagon,ha gaz lenne.
2017. aug. 4. 08:12
17/24 anonim válasza:
És miért nem mentek fagyizni, az mondjuk fél óra, őt meg aztán elengeded lazítani. Ahogy írtad, az egyetlen szabadnapján. Gondolom, nem a Holdra megy talán lesz nála telefon is...
2017. aug. 4. 08:47
18/24 anonim válasza:
Szerintem is túl drámázod kicsit.
Értem h kettesben akarsz vele lenni. De neki is kell egy kis kijapcs.
Horgászni úgy is hajnalban megy. Nem hiszem h csak este 10kor érne haza.
Ő elmegy pecázni reggel, majd este 7 körül ( mikor már nincs kint 40 fok) elmentek sétálni, fagyizni. Összebújtok, megnéztek egy jó filmet.
De fényes napoal neked se a legjobb kint caflatni.
Köss kompromisszumot
2017. aug. 4. 10:17
19/24 A kérdező kommentje:
Most nem csak a fagyizás, de az hogy jó lenne ha itthon lenne velem, és nem azért hogy fogja a kezem, mert mi ez a császár meg sem kottyan.... csak jól esett volna de mehet soha nincs az hogy "ne engedném el!"
2017. aug. 4. 11:46
20/24 anonim válasza:
nyugi! csak a hormonok dolgoznak! még 2 nap, és azon is meg fogsz sértődni, hogy nem néz rád. vagy rédnéz. tök mindegy... ezen én is átestem :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!