Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kedden császároznak ás rosszul...

Kedden császároznak ás rosszul esik hogy. Vagy felfújom?

Figyelt kérdés
Párom közölte hogy vasárnap horgászatot tervez, amivel nincs baj de nem tetszik nekem ez és rosszul esik. Kedden megyek császárra és valahogy más tervnek jobban örültem volna.
2017. aug. 3. 22:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
63%
Férjem a kiírás előtti napon ment el strandra. Igaz, hogy ő teljesen jóindulatúan csinálta, mert elvitte a nagyobbik lányunkat, hogy én tudjak pihenni. De akkor is izgultam, hogy nem érnek haza. Másnap meg is szültem. Ha neked rossz, beszélj vele. De azért egy kicsit te is lehetsz megértőbb. Tuti, hogy ő is izgul és így akar kikapcsolódni.
2017. aug. 3. 22:48
 2/24 anonim ***** válasza:
65%

Felfújod, hadd menjen,megszületik a gyerek úgyse tud egy ideig elmenni egyedül ücsörögni egy tóparton,lazítani..

Hadd élvezze ki utolsó napokat míg azt csinál amit akar, én ezen nem problémáznék, ha gond van veled gondolom úgy is hamar hazaérne,nem másik országba megy horgászni.

2017. aug. 3. 22:58
 3/24 anonim ***** válasza:
77%
miért? elmondtad neki, hogy mást terveztél? vagy terveztél valamit egyáltalán? Vagy csak szeretnél vele lenni ketten? Ha mondtad neki, mit válaszolt? Most egy darabig úgysem fog menni, én 'elengedném'
2017. aug. 3. 23:02
 4/24 anonim ***** válasza:
41%
Nem értem mi ezzel a baj
2017. aug. 3. 23:08
 5/24 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem ezzel semmi gond nincs.És ha munkába kellene mennie?Az nem esne rosszul?Ez a hormonok játéka.3 gyerekes anyuka
2017. aug. 3. 23:15
 6/24 anonim ***** válasza:
52%
Ezt én sem értem. Hétköznap meg dolgozik, akkor sincs otthon, az nem zavar? Te legalább tudod, mikor szülsz, nyilván ezért megy most, mert utána kevésbé lesz ideje.
2017. aug. 3. 23:19
 7/24 anonim ***** válasza:
43%
De ha vasárnap megy, a császár meg kedden lesz, miért baj? Az durvább lenne, ha pont a császár napján menne. Nem?
2017. aug. 3. 23:38
 8/24 A kérdező kommentje:
De nagyon zavar hogy egész héten nem vagyunk együtt és az egyetlen szabadnapját sem velem tölti. Hormonok ide vagy oda.... elmehettünk volna sétálni egy fagyit enni....mert sokáig én sem fogok tudni kimozdulni!!! Bár na engem nem kell sajnálni.... jó nekem....
2017. aug. 4. 05:25
 9/24 anonim ***** válasza:
32%

Hát én sem örülnék neki,de elengedném.

Mondjuk az én Férjem nem ilyen ;)

2017. aug. 4. 06:22
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Én se lennék elragadtatva, pláne utólagos tapasztalat miatt.

Hétfőre voltam kiírva császárra, erre szombaton elfolyt a magzatvíz, ami erősen szennyezett volt, így gyorsan benn kellett teremni a kórházban.

2017. aug. 4. 06:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!