Volt vagy van-e valaki ilyen helyzetben? Tanácsot szeretnék kapni!
20 évesen szültem, éppen, hogy leérettségiztem. Még nem dolgoztam egy napot sem. Párom, férjem 32 éves, ő 34 éves kora után nem akar gyereket, ezért vállaltuk most. Mi is nagy családot akarunk. Úgy beszéltük, hogy mikor a gyerkőc 1 éves lesz próbálkozunk a tesóval. De én megszabotáltam a tervet. Basszus, itt vagyok nemsoká 21 éves, 6 hós a babám és még egy napot sem dolgoztam... Mi lesz velünk ha a férjem megbetegszik és nem tud keresni pénzt? Így hát, beiratkoztam aszisztensi egyetemre, most ősszel kezdek, 3 éves. Nehéz lesz pici babával, de meg kell oldani. Miután elvégeztem be akarok állni dolgozni, pénzt keresni. Még egy évet, legalább, a munkagelyemen dolgozni és utána jöhet a tesó. A párom nehezen, de beleegyezett, hogy még akkor vállaljunk gyereket.
Belegondoltam, hogy ha még szültem volna 2 gyereket, nulla tapasztalattal, semmi végzetséggel, 30 évesen, max utcaseprőnek vettek volna fel...
utolsó, olyan nincs hogy asszisztensi egyetem, 3 éves egyetemi képzés meg pláne nincs...
Hát én gondolnék arra hogy mi lesz ha valami miatt egyedül maradok, és akkor ott leszek csupasz fenékkel, minden nélkül. Inkább dolgoznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!