PCOS-es nők akik szőrösek! Ti foglalkoztok az orvossal?
Én sajnos elég szőrös vagyok has és comb téren. Szerencsére máshol nem nagyon. Epilátorral csak a térdemig szőrtelenítem magam, az is éppen elég kínszenvedés. Kizártnak tartom, hogy a hasamat és a combomat is azzal szőrtelenítsem. Így többynire marad a borotva de azzal szúrós vagyok kicsit meg látszanak azok a kis fekete tövek és nagyon undorító sajnos :(
Endokrinológián állapították meg, hogy ez a bajom gyermeknőgyógyász csinált anno hasi ultrahangot. Rendes nőgyógyásznál még nem jártam de most az mindegy, hogy mi bajom van a lényeg, hogy szőrös vagyok. Rettegek attól, hogy szét tegyem a lábamat bárki előtt is és lássa a szőrös combomat még ha szőrtelenítettem is... arról nem beszélve, hogy hasi ultrahangnál a szőrös hasamat is lássa. Olyan egy ocsmány, undorító, utálatos betegség ez.
Tudom, hogy nagy valószínűséggel csúnyábbakat is látott már de borzasztóan szégyellem a testemet. Másképp meg nem megy :(
Ti hogyan bírjátok ki ezeket a vizsgálatokat?
Nagyon sokáig borotváltam,utáltam rühelltem,szégyelltem. Világos a bőröm,fekete szőröm, tökéletes a lézerezésre. A 4. alkalomnál járok,de már eget verő a különbség, mondjuk annyira nem tudom még kiélvezni mert a folyamatba lévő kezelés miatt nincs napozgatás stb,hogy kicsit barnuljak.
2,5 hete a kezelés miatt nyúltam borotvához,azóta nem,de az önbizalmam az egekbe már most.
Az orvost nem érdekli, pláne a nőgyógyászt. Gondolom elmondod neki, hogy PCOS-d van. Ő nagyon jól tudja mivel jár ez a betegség, van akit épp a nőgyógyász diagnosztizál vele.
Amúgy csatlakozom ahhoz, aki a lézeres szőrtelenítésre ajánlja. Én mindkét láb, kar, hónalj és bikinivonal szőrtelenítést csináltam végig, azóta elfelejthetem a borotvát. Életem egyik legjobb befektetése volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!