Anyukák! Mikor és mennyit foglalkoztok a testetekkel? Beleértve napi heti, havi szépítkezés, testmozgás?
Fodrászhoz nem járok. Hosszú hajam van, heti kétszer mosom meg.
Arctisztítás itthon.
Néha kifestem a körmöm. Elég szép formája van manikűr nélkül is.
Ruhákat Hádában veszek. Cipőt évi két-három párat.
Futni járok esténként. Évek óta 52 kg vagyok.
40/N, 3 iskolás gyermekkel.
Napi 7 km-t setalok viszonylag temposan a gyereket tolva. A szemoldokomet 1,5 hetente szedi kozmetikus, en nem tudom szepre. A hazunk aljaban van, a hajam ősz, ezert 5 hetente kell festetni fodrasznal, szinten a haz aljaban van. A ferjem hazajovetele utan megyek, gyerek nelkul. Ilyenkor nyaron 2 naponta honalj, labszar borotvalas, ket hetente intim reszek.
Szerintem ennyi.
Nyilvan furdok, kis smink, ilyesmi, 3 naponta hajmosas. Hetente egy arcradir a ferjemnek es nekem is itthon.:) Mas nem nagyon van. Nem sportolok semmit.
10 hónapos a lányom
Gyorsan vissza fogytam szülés után ( genetika)
Minden nap sminkelés, otthonra is ( sokkal jobban érzem magam tőle)
Hajat itthon festek kb havonta
Lakkozom a körmöm.
Testmozgás csak a séta a babával
Heti 3x aerobicolok otthon, amíg alszik a legény, 3 hetente körmöshöz járok (gél lakk), sminkkelni nem szoktam, csak szempillaspirál.
Ruhát igény szerint veszek, nincs rendszerességhez kötve.
22. hónapos a fiam.
1 eves a babam, egyedul nevelem, igy sok idom nincs.
2-3 hetente teljes test epillalas, 2-3 havonta fodrasz ( vagas - festes ) , heti ketszer hajmosas, smink csak ha megyek valahova de akkor is csak kis puder, pirosito, szempillaspiral, kormom nem festem, nem birom elviselni.
Sport heti 2x, illetve ha van kedvem akkor este elmegyek futni (általában nincs :D).
Fodrászhoz megyek, ha kell, de hosszú hajam van, melírozva, szóval azért nem "romlik el" olyan hamar.
Kozmetikushoz szeretnék kicsit többet eljutni, de olyan macera gyerekfelügyeletet szerezni még akkor is, hogy végül általában megoldom én magam a gyantázást.
Sminkelni nem szoktam, csak ha megyek valahova.
8 hónapos a kisfiam.
de nem tetszenek a válaszok valakinek... :O
Vajon túl igényesnek véli a válaszadókat a lepontozó, vagy inkább igénytelennek?
Mi nem tetszik lepontozó? Remélem válaszolni is tudsz, nem csak a piros kezet nyomkodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!