Anyukák! Mikor és mennyit foglalkoztok a testetekkel? Beleértve napi heti, havi szépítkezés, testmozgás?
Havonta egyszer műköröm, pedikűr, műszempilla, arctisztítás és teljes gyantáztatás.
A hajamat szerencsére be tudom lőni magamnak, frissítő vágatást szoktam 3 havonta kérni a fodrásztól, valamint 5 hetente festi.
Sminkelni alkalmakkor szoktam, a műszempilla mellé csak BB krémet viszek fel.
Tornázni itthon szoktam, hetente 2x (vannak eszközök), illetve séták a babával/gyerekekkel.
Ruhákat vagy netről rendelek, vagy amikor a gyerekeknek vásárolok, akkor magamnak is.
4 hónapos a Babàm, egyàltalán nem hanyagolom el magam, hetente arc-, testradírozàs, 2 hetente jàrok kozmetikushoz gyantàztatni, naponta alapvető tisztálkodàs, testápolás.
Edzeni most kezdtem el újra, még nem merek nagyon belehúzni, mert szoptatok és nem szeretném, ha ez miatt csökkenne vagy elapadna a tejem. Naponta tornàzok kb. fél órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!