Lehet, hogy fura a kérdés, de aki a 36-37. hét környékétől (vagy akár már előtte is) tele volt energiával, hogyan vezette le?
Én is így voltam vele sétáltam otthon takarítottam de mindent. Volt mikor a nap nagy részét is kitette. Na meg főztem sütöttem. A szülés napján is sokat mentem és a konyhát sem hanyagoltam el. Naponta megmásztam a 4. emeletet ugyanis ott lakunk, nem bírtam otthon ülni azt kívántam bár maradtam volna dolgozni még egy kicsit.
Korábbanról nem tudok nyilatkozmi szeptemberben szültem és még az első hete is kánikula volt, augusztusban a 40 fokban neked se lenne kedved körbefutni a háztömböt.
Szex? Nagyon jó energia,stressz levezető!
Séta,torna,takarítás,szex 😁
Én most a 35. héten vagyok így, sokat shoppingolok (gyereknek, magunknak, mindenfélét). És eladtuk a régi lakásunkat, vettünk egy újat (csak albérletnek van, szerencsére nem a mi cuccaink mennek ide-oda:D). Szerveztem a szállítókat, járkáltunk az ügynökkel lakásokat nézni, sétálgattunk a környékeken.
Emiatt is, de egyébként is napi 2-3 km tuti megvan a napi sétánk.
Dolgozom is, terv szerint a 37. hétig, nagyon szeretem, itt benn is pörgök, amennyire lehet. Otthonról is csinálom, amit kell. (A babadolgok már mind megvannak, így nagy bevásárlásokat nem kell csinálni és nagy döntéseket se hozunk már.)
Otthon nem én csinálom a háztartást, így azzal nem tudom "lemozogni magam", hanem igazából közösen (vagyis, a férjem inkább azt mondaná, hogy ő:D), mert mindketten ugyanúgy dolgozunk.
Na meg, a szex. Az sokat segít! Végre megint tudok mozogni benne normálisan, szerencsére ugyanolyan gyakori maradt végig, mint előtte volt, de most már nemcsak ülni vagy térdelni, nagyon élvezem, hogy nem feszül, nem fáj, semmim.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!