Miert nem erzem azt hogy szeretem a gyermekem?
Ö volt a mindenem, de miota megszuletett a masik, ( 11 honapos) azota ugy erzem a nagyot nem szeretem. Sokszor megverem kiabalok vele. Alapba veve jogyerek csak a beszede nehezkes es nemhasznalja a fejet, nindenre nemtudom a valasz. 8 eves. Kicsit babusgatom puszilom szeretem.
Nagyot is biztos szeretem mert felelosseget erzek es torodok vele. Megbetege dik gyogyitom segitem dokihoz viszem. Suli utan tanultam vele stb stb
De akkor miert erzem ezt a nem szeretemet fele? Epp attol feltem terhesseg alatt h a kisebbiket nemfogom szeretni de forditva lett. Mindketto fiu. Ugyanazt akarom erezni a nagyobbik irant is mint a kicsi irant. :-(
Faj h ez van. Miert. Ujdorodom magamtol h szar anya vagyok. :'(
Segitsetek!!!!
De ne iteljetek el :-(
Tök buntudatom van h megvertem ot. Oda mennek hozza megolelni de vmi megis vissza tart. Miert? Megakarom olelni de nem megy. :-(
Bocsanat a helyesirasi hibakert
Megprobalom.
Mert amugy jokat tudunk beszelgetni viccelodni is. Most is odamentem hozza atoleltem. Szeretem ot de nemtudom miez az erzes bennem :-(
Koszonom a segitseget
A gyereked érdekében azonnal fordulj orvoshoz! Először a háziorvoshoz, ő tud adni beutalót pszichiátriára, ott majd eldöntik, hogy kell-e pszichiátriai kezelés, amennyiben nem, úgy elküld pszichológushoz. És így TB alapon fog menni, nem kell érte fizetni és tudnak segíteni.
És tényleg uralkodj magadon, sürgősen kezeltesd magad, mert ezt nem érdemli meg a gyereked!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!