Illik-e így bejelenteni a párodnak, hogy babát vársz?
Figyelt kérdés
Sajnos még ez csak egy feltevés, de babát tervezünk. Októberben lesz a szülinapja, ha addigra sikerülne akkor ezt kapná ajándékba. Viszont mindig családi bulit tartunk, senki se tudná, kivéve anyukám. Illik-e így, hogy apuka és mindenki egyszerre tudja meg vagy inkább külön szülinapja előtt lepjem meg?2017. júl. 21. 09:47
11/13 anonim válasza:
Mi is egyutt teszteltunk :-) Utana par nappal a szuleimnek es az o szuleinek, illetve a testvereinknek. Mindenki masnak a 12. het utan.
12/13 anonim válasza:
Nem. Az okokat már leirták, elég egyöntetűek a vélemények.
Csak annyi tennék hozzà hogy ezt enbyire nem lehet kiszámolni. Mi van ha nem sikerül elsőre? Vagy ha korábban sikerül. Akkor addig titokban birod tartani? Én is minden hónapban elterveztem.hogy hogy mondom el de csak a negyedik hónapban sikerült teherbe esnem.
13/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Ha pont akkorra össze is jön és ragaszkodsz a szülinapi meglepohez a buli után kettesben még előrukkolhatsz vele. De ne állitsd ilyen helyzetbe mindenki előtt szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!