Illik-e így bejelenteni a párodnak, hogy babát vársz?
Az o gyerekerol van szo, persze, hogy kulon.
A rokonsagnak a 12. hetig nem szokas szolni, mert a 12. het elott 25 % a veteles eselye ( tehat minden 4. terhesseg megszakad )
Egyet értek az előttem lévőkkel.
Szerintem is külön tudja meg,elvégre az Ő
és a Te gyereked.
Én Anyukámnak mindenképpen később mondanám
el,mint a páromnak.
A rokonoknak pedig általában,ahogy az 1-es
válaszoló írta,a 12.hét után szokták elmondani,mivel addig sajnos sok esély van
az elvetélésre.
Fordíts meg a kérdést. Te őrülnél, ha egy bulin tudnád meg, hogy terhes vagy, a rokonokkal együtt, miközben a férjed és az apósod már jó ideje tud róla? Hát én nem.
És el sem tudnám képzelni, hogy titkolóztak előtte, még ha jó szándékból is, ugyanúgy az ő gyereke is, joga van tudni. Hidd el, elég nagy öröm ez magában is, nem kell hozzá buli.
Nálam az, hogy ki tudja meg és milyen sorrendben, így lesz, és máshogy nem is tartom normálisnak:
1. Én vagy Én+férjem egyszerre
2. Férjem
3. Orvos
4. Szüleink
5. főnököm (nekem valszeg hamar be kell jelentenem mert nincs olyan, aki át tudja venni a munkakörömet váratlan dolgok esetén, és erről intézkedni kell)
6. Testvéreink és barátok
7. távolabbi ismerősök, kollégák, stb.
külön tudta meg este elalvás előtt. alig bírt éjszaka aludni!
szerintem nem jó ha úgy mindenki előtt elmond. ez pont egy olyan pillanat ami egyenlőre kettőtökre(ha orvosnál voltál már akkor hármótokra) tartozik
Nem!
Mondjuk az én párom már csak a felvetésen is kiborult hogy nélküle csinálnék tesztet, úgyhogy mindkét gyereknél együtt teszteltünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!