Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után mennyi idő mulva...

Szülés után mennyi idő mulva vették ki a branült a kezedből?

Figyelt kérdés

Vagy ha gyermekedben volt bármilyen betegség kapcsán, mennyi ideig volt benne csak ugy, amikor már nem kapott azon keresztül semmit?

Tűfobiám van es en azt láttam senkinek nem volt a kezében az osztályon, mintha csak nekem hagyták volna benne es másnap.sem akarták kivenni.

Ugyanez a gyerekemmel.

Korházban voltunk es négy napig akarták benne hagyni indokolatlanul. Elso nap kapott csak infuziot es ennyi. Javulo tendencia. De a branült nem akarták kivenni

2017. júl. 20. 00:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%

Komoly, 8-as?

1 hétig voltunk bent, gyereknek és nekem is volt (reggel-este ment antibiotikum rajta). Ezek szerint csoda hogy nem fertőződött el?

2017. júl. 20. 07:19
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét gyermekemet császárral segítették a világra. Ha jól emlékszem, a kórházból történő elbocsátáskor vették ki a branült, tehát a 3. napon.

A kisfiam mérgezéssel feküdt a Heim Pálban. Kb. 3 napig magatehetetlen volt, addig természetesen bent volt, enni-inni képtelen volt, azon keresztül infúzióban kapta a tápanyagot. De amint kicsit magához tért, és képes volt szájon keresztül táplálkozni, azonnal kivették Neki.

2017. júl. 20. 07:22
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van a 8- asnak.72 óra a szabály,viszont ha reakciómentes a branül környezete,akkor előfordul 1-2 nap ráhúzás,főleg ha már csak egy napig kapna valamit rajta.Viszont kérdező,csak egy megjegyzés.Ha bent van már a branül,akkor semmiféle tű nincs a szervezetedben.Azt csak a felvezetéshez használják.
2017. júl. 20. 07:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

emlékeim szerint akkor, amikor az őrzőből kitettek, tehát 24 órával a szülés (és úgy 30 órával a bekötés) után.

más esetben, amikor betegség miatt voltam bent megfigyelésen, 4 napig volt bennem, mert azon "ettem/ittam"

a gyereknek is 4 napig volt, pedig semmit nem kapott rajta, de ilyenkor azért kötik be, ill. azért hagyják benne, hogy ha gyorsan kell gyógyszer v infúzió, ne kelljen a szúrással szuittyogni, hanem lehessen azonnal tolni. Ez sokszor életet ment.

2017. júl. 20. 08:02
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
2 órás megfigyelés után rögtön,aztán majdnem elájultam ülve mikor toltak ki a szobába,így újat szúrtak és infúziót kaptam. Azt már tovább benthagyták,de szóltam érte,mert tusolásnál vettem észre,hogy a szúrástól piros csík indult végig felfelé a karomon. Akkor kivették.
2017. júl. 20. 08:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen a 8-asnak igaza van. Én a terhesség elején voltam a kórházban vészes terhességi hányással. Első nap kaptam csak infuziot, utána nem, 3 nap eltetével kérdeztem meg üzenetben anyukámat aki ápoló (nem abban az intézményben) hogy jól van ez így? És ő mondta hogy nyugodtan szóljak hogy vegyék ki, vagy ha még kapok valami infuziot akkor cseréljék ki a tűt mert valóban csak 72 órákig lehet bent. Főleg hogy amúgy már feszített is, és leázott a ragasztó csík amivel fel volt ragasztva :/
2017. júl. 20. 09:24
 17/21 anonim ***** válasza:
58%
Nekem szülés után a privát óránk után azonnal kivették és leragasztották.. :/
2017. júl. 20. 09:59
 18/21 anonim ***** válasza:
2 órával a szülés után, mielött toltak át a szobámba. Hajnali 2 volt, benne akarták hagyni reggelig, de mivel tü fóbiám van, mondtam, hogy èn ezzel em fogok tudni pihenni. A szülèsznö azt mondta, jól van, ha kimegyek saját lábon wc-re akkor kiveszi. Csak úgy repültem :D már egyébként is nagyon kellett pisilnem vagy fél órája. Rengeteget ittam szülès, vajúdás alatt.
2017. júl. 20. 12:43
 19/21 anonim ***** válasza:
58%
péntek du császároztak, szombat du vették ki, de mert szóltam, hogy folyik vissza a vérem bele... néztek is nagyokat, hogy ezt már ki kellett volna reggel szedni, miért nem szedték?? Hát mondom, nekem kéne tudom??
2017. júl. 20. 16:28
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Az nem baj,ha visszafolyi.Sőt,akkor tuti,hogy működik.
2017. júl. 20. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!