Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vicces sztorik, rosszaságok?...

Vicces sztorik, rosszaságok? :D Bármi jöhet!

Figyelt kérdés

Gyerekkel kapcsolatos vicces sztorik,rosszaságok,csínytevések :D Ti miket csináltatok régen ?A gyereketek milyen rosszaságot és vicces dolgokat művel? :D

Nekem még nincs gyerekem,de nagyon szeretem az ilyen jellegű sztorikat :P

Pár saját:

1.Kiskoromban utáltam a biztonsági övet :D Mindig kiabáltak és apám legnagyobb örömére hányásig bőgtem xDD(ráadásul új kocsiban xD).Szegény mindig tiszta ideg volt miattam xD

2.Mindig rágtam anya magazinjait :D Még videó is van,amin próbálom szétszedni meg rágni.

3.Első ottalvás a nagyszülőknél(szülők nélkül).Hajnalban nekiálltam motoszkálni és pakolni,majd kimentem a teraszra.Nagyiék meg rohantak ki hozzám,hogy mit csinálok.Én pedig ott álltam előttük egy nagy bőröndöt húzva magam után és csak ennyit mondtam:

-Hazsa,hazsa !

(Még nem tudtam rendesen beszélni :D)

4.A szobám sarkába kakiltam.Persze letagadtam :DD

5.Egyszer álmomban valami beszélő wc-ről álmodtam és anya arra jött be,hogy én felhúzott lábakkal (mintha a wcn ültem volna,csak fekve) telepisilem az ágyamat xD

6.Oviban egyik barátom póniját megnyírtam kicsit x'D(azóta is megvan)

7.Evés közben röhögtem és elvileg az orrom folyt ki a leves xD

8.A kutyát kukában hívtam

9Egyszer megpróbáltam megcsókolni rátámadt(nem tudtam,hogy nem szabad)

10.Imádtam énekelni és táncolni.Általában háttal álltam mindenkinek és elkezdtem vetkőzni xD A pólómmat dobáltam és pörgettem a levegőben közben meg énekeltem xD

11.Mindig szétszereltem mindent !

12.Anyával sütöttem és egy egész lisztes zacskót magamra borítottam :D (Arról is van kép)

13.Amikor anya nem figyelt rám mindig vertem a fejem a szekrényekbe xD Anya mindig szívrohamot kapott,hogy mi a fenét csinálok xDD

14.Lenyeltem egy alumínium yoghurtos fedél pár darabját (fogammal akartam kibontani,de nem jött össze).Ezen kívül elég sok szalvétát és egyebet ettem meg :D

A válaszokat köszönöm !

2017. júl. 16. 23:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én kisfiammal mindig történik valami. Pár hónapja megharapta egy póniló, tetanuszt kapott. Pár hete táborban nekifutott egy villanyoszlopnak, felrepedt a feje. Sürgősségire kellett vinni. 5 éves. És ezek csak idén történtek. -félék,hogy mi lesz ezután
2017. júl. 17. 10:11
 12/12 anonim ***** válasza:

Én jó gyerek voltam, az egyetlen dolog a babám kopaszra nyírása mellett, hogy azt a fogkrémet, amit éccsanyám megvett és naggggyon utáltam (az íze volt számomra rossz-kolymos, ma is kapni fogkrém) a cseresznye fára kentem. Tesóm azzal magyarázta, hogy valahol biztos láttam, hogy mésszel le van kenve a fák törzse, és ezért kentem a drága fogkrémet a fára.

Én nem emlékszem rá, bátyám mesélte, hogy egyszer, amikor totyogó voltam, kimentem az udvarra, ahol találtam egy jókora madzagot, amit magam köré tekertem, magamat majdnem megfolytva.

Falusi tyúk vagyok, a hátsó udvaron volt pár jókora bála. Szerettem arról ugrálni. Egyszer rosszul estem, semmi bajom nem lett, de úgy megijedtem, hogy utána soha többet nem ugráltam onnan. Viszont amíg bírt a ruhás szekrény, mindig rámásztam és arról ugrottam az ágyra. :) de mindig csak úgy, hogy ne vegyék észre. A mai napig nem tudom, hogy olyan csepp gyerekként hogyan tudtam oda felmászni.

2017. júl. 17. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!