Tenyleg nem elvarhato hogy segitsen tobbet a ferjem?
Figyelt kérdés
Mostanaba eleg sokat vitatkozunk azon h tobbet kellene segiteni a ferjemnek. Munkabeosztasa pl nappalos reggel 6tol 7ig vagy 8tol 9ig.Aztan ejszakas,aztan 2 nap piheno. Vagy ket nappalos egy ejszakas es 2-3 nap piheno. En azt kertem tole h ha pl este 7 re er haza olykor altathatna o is a 3 honapos babankat. Vagy ha ejszakas akkor egy etetest egy altatast o is atvehet.
Nem nehez fizikai munkat vegez. Dolgozik de nem minden nap vannak pihenonapjai tobb is egymas utan, es nem egyedul vallaltam a babat. Akkor is tudta h dolgozni fog. Az a kifogasa h faradt..de az ejszakat o vegigalussza mert nem ebred fel mikor sir a baba.Nem jogos h vegye ki a reszet o is a gyerekgobdozasbol?Megha nem fele fele aranyba mert van h nappalos de mikor pihenos napjai vannak akkor segitsen.?
Uristen:).Veled nagyon nincs rendben valami.Tr honnan veszed h nekem nincs dolgom?! Egy baba mellett nincs dolgom szerinted?! Es azt honnan veszed h mi allandoan veszekedunk?! Annyit irtam ezen eleg sokszor vitaztunk mostanaba(amit tegnap megbeszeltunk es megoldodott a gond). Olyan kocetkezteteseket vonsz le 60%os h az eszem meg all honnan veszed ezt v ilyen eros a kepzelet erod?! Szerintem te csak valamit igy probalsz kommpenzalni h itt irogatod a magad "hujesegeit".Egyebkent jol gondolod 3 ev mulva is itthon leszek mert ittho rol dolgozok.. Ja es meg valami,165ezer a csedem, ha mar nagyvonaluan megosztottad velunk h mennyit is keresel...ami megint nem a temahoz kapcsolodik... Eleg fura a gondolkodasod... Es enyhen fogalmaztam
2017. júl. 15. 08:17
32/33 anonim válasza:
Mondhattad volna, hogy dolgozol otthonrol! Igy teljesen mas a helyzet! Uljetek le beszelni! Udv, 8-as
2017. júl. 15. 10:19
33/33 A kérdező kommentje:
Nem mist dolgozok otthonrol. Most csedet kapok. 2 vagy 3 ev mulva fogok elkezdeni dolgozni otthonrol attol fuggoen h a lanyom mellett mikortol erzem majd ugy h elkezdem ujra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!