Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tenyleg nem elvarhato hogy...

Tenyleg nem elvarhato hogy segitsen tobbet a ferjem?

Figyelt kérdés

Mostanaba eleg sokat vitatkozunk azon h tobbet kellene segiteni a ferjemnek. Munkabeosztasa pl nappalos reggel 6tol 7ig vagy 8tol 9ig.Aztan ejszakas,aztan 2 nap piheno. Vagy ket nappalos egy ejszakas es 2-3 nap piheno. En azt kertem tole h ha pl este 7 re er haza olykor altathatna o is a 3 honapos babankat. Vagy ha ejszakas akkor egy etetest egy altatast o is atvehet.

Nem nehez fizikai munkat vegez. Dolgozik de nem minden nap vannak pihenonapjai tobb is egymas utan, es nem egyedul vallaltam a babat. Akkor is tudta h dolgozni fog. Az a kifogasa h faradt..de az ejszakat o vegigalussza mert nem ebred fel mikor sir a baba.Nem jogos h vegye ki a reszet o is a gyerekgobdozasbol?Megha nem fele fele aranyba mert van h nappalos de mikor pihenos napjai vannak akkor segitsen.?

2017. júl. 13. 14:33
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
60%,mert csak fosod a szót, meg hajtod a hülyesèged! Na ezért vagy lepontozva! Nekem meg a pofámról lesülne a bőr, ha a fèrjemnek ennyit kène dolgoznia azért, hogy èn otthon mereszgessem(te írtad, hogy igazából, neked nincs is sok dolgod)!
2017. júl. 15. 07:32
 22/33 anonim ***** válasza:
54%
Ki beszelt veszekedesrol? Mi szoktunk veszekedni, de elrohogjuk a veget es megbeszeljuk.. es az en ferjem is segit,mint irtam,olvasd el meg egyszer, figyelmesen,hatha akkor menni fog..
2017. júl. 15. 07:35
 23/33 anonim ***** válasza:
54%

Nektek nem megy s szovegertes?

Azert dolgozik, hogy a terceink meg legyenek valositva ! Ahhoz, hogy megeljunk es jol megeljunk, eleg a kettonk fizetese. Egy ev utan pedig en is megyek vissza dolgozni. Nincs sok dolgom? A hazat, az udvart takaritom, fozok, babazok, a kertben dolgozok az, hogy emellett jut ido pihenesre csak a rutinnak es a szervezettsegemnek koszonheto!

2017. júl. 15. 07:38
 24/33 anonim ***** válasza:
0%
Okè, ügyes vagy, menj szèpen mosogatni! ☺️
2017. júl. 15. 07:39
 25/33 anonim ***** válasza:
Ja es attol, hogy jar maszekolni, attol ugyanugy van velem es a babaval is minden nap. Csak, ha valaki talal egy olyan munkat, ami 20/nap es a legjobb baratjaval dolgozhat, nehogy mar ne csinalja. Nem irok hulyesegeket, egyszeruen ti nem ertitek meg, hogy a ferj dolga a penzkereses. Amikor itthon van, mint jovo heten is itthon lesz, akkor o is kel a picinkhez. Ma pedig bulizni megyunk nem tudom kinek a rosszabb..nekem vagy a kerdezonek. Az en ferjem azert dolgozik, hogy az almaink meg legyenek valositva, egy ev utan a felretett gyedembol veszunk egy autot, amikor itthon van, orakig beszelgetunk, szeretkezunk, amikor kint is csinalja a dolgat, kimegyunk hozza beszelgetni. En elvezem az anyasag minden percet, nem ugy,mint a kerdezo,aki veszekszik a ferjevel kozben semmi dolga nincs!
2017. júl. 15. 07:45
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem a pènzkeresès a dolga... De te tudod!
2017. júl. 15. 07:49
 27/33 anonim ***** válasza:
62%

Az is èrdekes, hogy a te fèrjed E/3ban dolgozik azèrt, hogy a ti àlmaitok,T/2ben meg legyen valósítva!

Ennyi szabadidővel ès ekkira arccal te is dolgozhatnál, hogy a fèrjed ne szakadjon meg!

2017. júl. 15. 07:52
 28/33 anonim ***** válasza:
54%

3 honapos baba mellol? Jo vicc :D majd egy eves koraba ne aggodj, akkor visszamegyek dolgozni :)) hamarabb azt beszeltuk, nem

Mar nem sok almunk van, a gyerek elott en is dolgoztam, akkor a Nagyreszet megvalositottuk - en nem csak itthon vakargatom a popom :))

Ne aggodj, egy ev utan majd dolgozok, de a kerdezo tuti otthon marad 3 evig e 3 ev utan is itt fog sirni ;)

2017. júl. 15. 07:57
 29/33 anonim ***** válasza:
35%

Mar mocorog a babam, megyunk fel a kertbe - a kerdezonek meg jo morgast, az ilyenekbol lesznek a megsavanyodott anyak akik nem elvezik ki az itthonlet szepseget en egy ev utan megyek vissza, nekem minden perc aranyat er

Ja es akkor is fog jarni maszekolni en meg tulorazni ha lehet majd - plusz gyereket nevelni, haztartast vezetni es azt is elvezni fogom ellentetben veletek ;))

2017. júl. 15. 08:01
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Várom a beszámolód egy èv múlva, mikor a fèrjed maszekol, te meg háztartás - munka-gyerek kombóban èlsz ès küzködsz a munkaadóddal, mert beteg a gyerek már megint!!!

Na pusszcsi! ☺️

2017. júl. 15. 08:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!