Míg hajnalban autóval felszaladtok a városba egy dologért, ami kb 15 perc összesen, itthon mernétek hagyni aludva a 8 és 1,5 évest?
Tuti nem. Nekem 10 lesz nemsokára a nagy, és másfél éves a kicsi, de eleve nem hagyom itt a nagyra az öccsét, max annyira, amíg a szemetet leviszem (de inkább akkor a nagyot kérem meg, hogy vigye le). A nagyot már hagytam itthon párszor, jövőre egyedül is jár már haza suliból, de úgy, hogy még alszik, biztos nem mennék el. 8 éves korában pláne nem csináltam volna ezt meg. És egy 8 évessel egy másfél évest sem hagynék otthon, aki a kiságyból sem biztos, hogy biztonsággal ki tudja venni, ha kell.
Nem tudom, a legnagyobb mekkora, de ha csak a buszhoz kell kivinni, inkább hívnék egy taxit neki, hogy vigye ki a megállóba.
Abba is gondolj bele kérdező, hogy bármi történhet akár veled is. Balesetet szenvedsz, rosszul leszel és eszméletlen állapotba kerülsz úgy, hogy otthon vannak a gyerekeid és azt sem tudják, hogy hol vagy, mi van veled, mit csináljanak és az nem 15 perc lesz.
Egyértelmű, hogy nem hagynám őket magukra!
Nekem iszonyu jofej 10 evesem van.tobbszor elofordult mar,hogy mikor az occse felkelt,bement hozza a szobaba,kivette az agyabol es jatszott vele 20-30 percet.csak,hogy en meg tudjak pihenni.vagy epp meginni a reggeli kavem,vagy kiteregetni az erkelyen.szoval jol elvan vele,figyel is ra.
De,hogy en itthon hagyjam oket ugy,hogy nem vagyok hallotavolsagon belul,azt nem.
15 hos a pici,es nagyon eleven.folyton eletveszelyes mutatvanyokat csinal.
Mindent a szajaba venne.
Ha akarmi akadna a kezebe,es bekapna,es fulldokolna,akkor a nagy nem nagyon tudna mit csinalni,ahogy a szomszed sem.
Siman adhat neki a nagy is olyan jatekot,amit nem kellene,vagy leszerel ropa a pici valamit.erted...
Megprobalnam mashogy megoldani.
Eszembe sem jutna...
8, 13, 17 evesek a gyerekeim.
Persze, 15, aztán jön egy dugó, vagy ne adj' isten karambolozol, és máris órákra rúg a dolog.
Szomszéd meg hová figyel? Ha valami baj történik benn, már rég késő, mire észreveszi.
Korán kelni valóban kellemetlen, de csak ha az ember nem feküdt le időben. Magára hagyni viszont veszélyes. Melyik a kevésbé rossz, ami kellemetlen vagy ami veszélyes?
Akinek bivalya van, leírhatná helyesen, hogy bivaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!