Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Míg hajnalban autóval felszala...

Míg hajnalban autóval felszaladtok a városba egy dologért, ami kb 15 perc összesen, itthon mernétek hagyni aludva a 8 és 1,5 évest?

Figyelt kérdés
Szomszéd aki szembe lakik tud róla, arról is, hogy 10 perc, figyeli a házat stb vagy ha extra dolog, defekt vagy bármi történik, akkor hívható, mert a telefonját addig közelben tartja.
2017. júl. 12. 14:33
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
24%
Nem!
2017. júl. 12. 15:41
 22/30 anonim ***** válasza:
66%
Nem könnyű helyzet mert elsőre azt mondanám nem,de az is igaz,hogy amiatt a 15 perc miatt kelteni hajnalban két másikat...szóval nagyon is értem miért probléma ez.Nem tudom a 8 évesnek esetleg nem e lehetne már telefont adni ha gáz van hív,meg a szomszéd nem tud átmenni? Még ha kerekes székkel is...
2017. júl. 12. 17:46
 23/30 jafnrétti ***** válasza:
83%

Tuti nem. Nekem 10 lesz nemsokára a nagy, és másfél éves a kicsi, de eleve nem hagyom itt a nagyra az öccsét, max annyira, amíg a szemetet leviszem (de inkább akkor a nagyot kérem meg, hogy vigye le). A nagyot már hagytam itthon párszor, jövőre egyedül is jár már haza suliból, de úgy, hogy még alszik, biztos nem mennék el. 8 éves korában pláne nem csináltam volna ezt meg. És egy 8 évessel egy másfél évest sem hagynék otthon, aki a kiságyból sem biztos, hogy biztonsággal ki tudja venni, ha kell.

Nem tudom, a legnagyobb mekkora, de ha csak a buszhoz kell kivinni, inkább hívnék egy taxit neki, hogy vigye ki a megállóba.

2017. júl. 12. 17:47
 24/30 anonim ***** válasza:
64%

Abba is gondolj bele kérdező, hogy bármi történhet akár veled is. Balesetet szenvedsz, rosszul leszel és eszméletlen állapotba kerülsz úgy, hogy otthon vannak a gyerekeid és azt sem tudják, hogy hol vagy, mi van veled, mit csináljanak és az nem 15 perc lesz.

Egyértelmű, hogy nem hagynám őket magukra!

2017. júl. 12. 18:50
 25/30 anonim ***** válasza:
64%

Nekem iszonyu jofej 10 evesem van.tobbszor elofordult mar,hogy mikor az occse felkelt,bement hozza a szobaba,kivette az agyabol es jatszott vele 20-30 percet.csak,hogy en meg tudjak pihenni.vagy epp meginni a reggeli kavem,vagy kiteregetni az erkelyen.szoval jol elvan vele,figyel is ra.

De,hogy en itthon hagyjam oket ugy,hogy nem vagyok hallotavolsagon belul,azt nem.

15 hos a pici,es nagyon eleven.folyton eletveszelyes mutatvanyokat csinal.

Mindent a szajaba venne.

Ha akarmi akadna a kezebe,es bekapna,es fulldokolna,akkor a nagy nem nagyon tudna mit csinalni,ahogy a szomszed sem.

Siman adhat neki a nagy is olyan jatekot,amit nem kellene,vagy leszerel ropa a pici valamit.erted...

Megprobalnam mashogy megoldani.

2017. júl. 12. 20:06
 26/30 anonim ***** válasza:
40%
Nem. Semmi nem olyan fontos, mint a gyerekek biztonsaga! Ok a szemed fenye! Egy targyi dolog nem lehet ennyire fontos, hogy otthagyd oket v ha az miert nem viszed oket magaddal?
2017. júl. 12. 21:44
 27/30 anonim ***** válasza:
51%

Eszembe sem jutna...

8, 13, 17 evesek a gyerekeim.

2017. júl. 12. 21:46
 28/30 anonim ***** válasza:
62%
Hány éves a nagyobb? Őt kellene valahogy eljuttatni a buszmegállóhoz, úgy, hogy te a kicsikkel tudj maradni. Kirándulni megy? Nincs egy osztálytárs anyuka, aki segíteni tudna?
2017. júl. 12. 23:00
 29/30 anonim ***** válasza:

Persze, 15, aztán jön egy dugó, vagy ne adj' isten karambolozol, és máris órákra rúg a dolog.

Szomszéd meg hová figyel? Ha valami baj történik benn, már rég késő, mire észreveszi.

2017. júl. 17. 12:45
 30/30 anonim ***** válasza:

Korán kelni valóban kellemetlen, de csak ha az ember nem feküdt le időben. Magára hagyni viszont veszélyes. Melyik a kevésbé rossz, ami kellemetlen vagy ami veszélyes?

Akinek bivalya van, leírhatná helyesen, hogy bivaly.

2017. júl. 17. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!