Milyen bébiételt tudok itthon készíteni a babámnak ami akár pár perc alatt is megvan és nem kell vele sokat pepecselni?
Figyelt kérdés
Kislányom 5 hónapos lesz és tápis. Már elég sokmindent megeszik ( Répa, sütőtök, barack, paradicsom) és amig csak kostoltattam vele az izeket addig bébiételt vettem. Most viszont szeretnék egy pár dolgot én is készíteni neki. Ha én készítem neki az ételet az mennyi ideig áll el a hütőben és mennyi mennyiséget számoljak egy adagnak?2009. jan. 8. 14:13
1/3 anonim válasza:
sokmindent tudsz én általába 3 napi adagot főzök neki...kóstoltass vele krumplit és az mindegyikkel mehet..hamar kész van mindegyik...répát sütőtökkel is keverheted..én 200ml szoktam egy adagra adni de babafügő
2/3 anonim válasza:
főzeléket főzhetsz neki pl. sárgarépát megpárolod és főtt krumplival vagy tápszerrel összeturmixolod. Hütőben nem tartanám mert gondolom csak naponta 1x eszik ilyesmit de a fagyasztóban felcimkézve müanyag pohárban adagonként le tudod fagyasztani és reggel kiveszed amit aznapra szánsz. Érdemes elsőre keveset készíteni hogy ízlik-e neki mert addig nem érdemes nagyobb adagot készíteni.
3/3 anonim válasza:
Én sütőtököt, répát, almát, cukkinit, céklát meg ilyeneket szoktam egyszerre nagyobb adagokat megcsinálni, aztán jégkockatartóban lefagyasztom (korának megfelelőeket), így később keverni is tudom olyan arányban, ahogy akarom, és ezt hozzá tudom tenni rizshez, krumplihoz is. Később a húst ugyanígy. Nálunk így a vacsora például pontosan 3 perc alatt kész van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!