Míg hajnalban autóval felszaladtok a városba egy dologért, ami kb 15 perc összesen, itthon mernétek hagyni aludva a 8 és 1,5 évest?
Buszhoz vinném a nagyot, ami 5:20-kor indul. Hogy jutott eszembe? Nekünk vannak teheneink , és két bivaj, amikor kinnt vagyok ellátni őket, akkor is alvásidőben vannak, és ez több, mint ez a 15 perc kb. Hisz ébren veszélyesebbnek tartom bennthagyni, kinnt meg mégveszélyesebb. Apa nincs. Egyébként lemértem, ha extra gyors vagyok 11perc alatt megjárjuk a buszmegállót.
Elkacérkodtam a gondolattal csak. Sajnálom őket iskolaidőben felébreszteni hajnalban, hisz azután meg iskola miatt is kelni kell.
Szomszéd nem jön át, mert mozgássérült. Nincs más sajnos. Ablak előtt ülne telefonnal a kezében.
Kicsi kiságyban alszik. Kb ennyi.
Hááát nem tudom.
Én is szoktam az udvaron lenni, amikor alszik a fiam, de akkor tudja, hogy ha felébred, kijöhet, mert ott vagyok. (4 éves)
Szerintem attól is függ, hogy a 8 évesed milyen.
Ha elég "önálló", tehát nem esik egyből kétségbe, ha nem vagy ott, illetve tud telefont kezelni (akár segítséget hívni), akkor esetleg úgy el tudom képzelni, hogy este megbeszéled ezt vele.
Részletesen, hogy te reggel elszaladsz egy kis időre, de a szomszéd figyel, vigyáz rájuk. Így tudna róla, hogy miért nem talál, ha hajnalban pont felébred. ÉS tudja, hogy bármi van, a szomszéd tudd segíteni. Milyen a viszonyuk? Bátran megy hozzá a lányod segítségért, ha kell? Vagy még nem is beszéltek?
SZóval sok körülménytől függ.
Biztosan nem.
Az udvarról be tudsz szaladni bármikor, de hogy kocsival 15 perc alatt megfordulsz, az nem biztos. Bármi adódhat, bármi közbejöhet.
Kedves a szomszéd, hogy még így is segítene, de én nem lennék ilyen felelőtlen, hogy elfogadom.
A baj mindig az ilyen pillanatokban jön.
Ha az összes éjszakát is átaludták eddig, csak akkor fognak felebredni amikor anya nincs ott es másznak is ki a tetőre is amit addig soha.
A gyerekek mindig ráéreznek a gyenge pontokra!
Nalunk speciel mindig akkor jut a gyerek eszébe egetrengető hatalmas problema miatt égzengés foldindulas szeruen sirni, amikor epp vagy rántást csinálok, vagy hypoban uszom a takaritas végett könyékig, vagy tele a kezem csomagokkal..
A szomszéd az ablakból figyelve nem valószínű, hogy látja, mi történik a házban.
A nyolcévesnek még lehet este szólni, hogy hajnalban lesz egy rövid idő, amikor nem leszel otthon, ezt megérti.
De a kisebbet mindenképp vinni kellene a kocsival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!