Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Babalátogatás - Ti minek...

Ollókezű Edward kérdése:

Babalátogatás - Ti minek örülnétek, kismamák?

Figyelt kérdés
Nemsokára babalátogatóba kell mennem, és azon gondolkodok, hogy mit vigyek. A pelenkatorta nem túl snassz? Azért örülnétek neki? Szerintetek hogy éri meg, saját készítésűleg vagy venni?

2017. júl. 11. 17:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
19%

Pelenka, popsitörlő, popsikenőcs, szép mintàs pléd, éjszakai fény (csillagokat vetít), pancsijáték, fisher price játék, fényképtartó, lenyomatkészítő, fényképalbum. Ezeknek örültünk, a ruháknak nem igazán, mert sokat használni sem tudtunk (pl. kaptunk kötöttet ami csak nyàron lett volna jó rá,vagy szűk volt a fejénél/ujjánál).

Kismamaként a Karamalznak nem örültem, nem szerettem az ízét, sem a gyümölcsleveknek, csokiknak. Viszont a virágnak, illatszernek igen.

2017. júl. 11. 20:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát utolsó, én ma vettem ruhát. Mondjuk gyorsan kiszámoltam, hogy mikor lesz jó rá, meg azt néztem, hogy tudja-e kombinálni valami mással. Ilyen 3 db-os babaharisnyát vettem, szerintem alapdarab, meg ilyen kis kötött kardigánt. Ha jó a méretezés, akkor még Decemberig jó kellene hogy legyen rá, szóval remélem annyira nem lőttem vele félre. Lehet hogy még egy pelustortát viszek, oszt ennyi. Vagy dm-es utalványt.
2017. júl. 11. 20:44
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Utalványt vigyél, ha jót akarsz nekik. A harisnya, meg a kardigán már eleve hülyeség, tök fölösleges egy halom pelenkával megkoronázni.
2017. júl. 11. 21:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Szerintem legalább egy pelenkatortát már kapott, szóval ja, tényleg felesleges. De nem értem, hogy miért hülyeség a kardigán meg a harisnya?
2017. júl. 11. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Harisnyát ne mindenki szereti. Főleg ha fiú a baba. Nekem fiam van, de én adtam rá harisnyát, mert passzosan jobban melegítette télen a rugi alatt mintha csak zoknit adtam volna rá vagy dupla nadrágot..

De sok helyen olvasom itt, hogy néhány anyuka utálja a harisnyát. Ez anyuka függő. Ha kiszámoltad, hogy decemberig jó lehet, akkor biztosan az őszi szeles időkre, a téli hidegekre hasznos lesz. Én szerintem.. :)

2017. júl. 12. 09:58
 16/17 A kérdező kommentje:
Kislány, és ilyen legging szerű, szóval ilyen levágott lábfejű. Olyan fura azt írni, hogy babalegging.
2017. júl. 12. 10:26
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Én elég kényes vagyok, úgyhogy megmondtam hogy ruhát semmiképpen se vegyenek, nagyon kényes vagyok a divatra tényleg :D de ez csak az én hülyeségem, pl lehet, hogy más szívesen örül a ruhának

Szerintem kérdezd meg, hogy mire van szükségük, felsorol majd pár dolgot és te is tudsz majd belőle válogatni hogy mit vegyél! :)

2017. júl. 19. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!