Anyukák, minek örülnétek? (babalátogatási ajándék)
A múlt héten született unokaöcsém, a családdal már voltunk látogatni, viszont én külön is vennék ajándékok bizonyos okokból kifolyólag. Mivel mindenki (család, barátok) ruhákat, meg pelenkát és hasonlókat vett, én arra gondoltam, esetleg vehetnék a babának egy mesekönyvet, olyat, amiben azért több mese is van, meg esetleg valami plüsst, cumit, akármit, viszont nagyon bizonytalan vagyok benne, nem tudom egy anyuka minek örülne inkább. Egyébként kisfiúról van szó.
A kérdés adott, anyukák, minek örültök? Kisruhának, valami használati cikknek, játéknak, könyvnek?
A pénz itt most nem mérvadó :) Unokaöcsémről van szó, szóval az árak nem számítanak.
Ilyen dolgokat már kaptak, mint pl babakocsi, szobába megvan minden, ruhákat is elég sokat kaptak, cumikat is stb.
hát plüsst semmiképp, mindenki azt kap, cumit ne vegyél, mert azt szeretik az anyukák maguk eldönteni, milyet vesznek. a könyv szerintem jó választás, én mindenkitől azt kérek karácsonyra is, mert ezer játékunk van, de mesekönyvből soha sem elég.
ruhát megint csak felesleges, gondolom mindent megvettek már ami kellett nekik.
én maradnék a könyvnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!