Mit vehetnék a bátyám kisfiának babalátogatóba?
Pelenkatorta? Vagy kérdezd meg a kismamát, hogy mire van szüksége?
Baba hordozójuk van?
Légzésfigyelő, bébiőr, mérleg
.Gondolom kiságy és babakocsi már van.Nagyobb dolgot inkább születés előtt lehet venni.
Ha jóban vagytok, bátran megkérdezheted, hogy mi hiányzik nekik, mire lenne szükségük.
Mondjuk pihenőszék, játszószőnyeg, ha nincs nekik.
De ami mindig jól jön az a pelenka, amiből pelenkatorta is készíthető, hogy ajánkéabb kinézete legyen. Kozmetikumokat szerintem ne vigyél, mert nem tudhatod, hogy mit használnak, és lehet addigra már lesz bevált szerük (meg úgyis a doki gyógyszertári kenőcsöt ír fel nekik)
És mondjuk amire senki se szokott gondolni: felajánlhatod, hogy főzöl, visztek ebédet. Ez nagy segtség tud lenni.Persze gondolom, hogy emellé valami ajéndékot is adnál, ezt csak plusz tippként mondtam.
Kispléd, pl.: Scamp polar takaró.
Kiságy fölé zenélő-forgó játék. Játszószőnyeg.
Ha nagyobb dologra gondolsz akkor én is a rezgő pihenőszéket ajánlom vagy játszószőnyeget vagy hordozókendőt!Ezek nekem mind nagyon jól jöttek!!De azért ezt is érdemes egyeztetned sógórnőddel nehogy bevásárolj amiből már van esetleg nekik!
..és igen aminek én igazán örültem,mindenki hozta csomagszámra a bodykat,pelenkákat,popsitörlőket stb de ami igazán szívmelengető volt számomra anyukámtól egy hatalmas fazék házi gyöngyöző tyúkhúsleves és egy kolléganömtől egy nagy tál tiramisu(kávé nélkül természetesen)
Esküszöm semmi nem esett olyan jól mint ez a két dolog!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!